2777
2789

من بهش وفادر بمونم و اون بره لاس بزنه منو عذاب بده...من کلفتیشو بکنم براش غذا بپزم لباساشو بشورم تو مریضی پرستارش بشم تو غصه ها و بدبیاریها و نداریاش پشتش باشم غمخوارش باشم درکش کنم‌...اونوقت اون بره خیانت کنه از پشت خنجر بزنه بهم؟

باید خودمو اونقدرقوی کنم که بتونم بدون هیچ مردی تا اخر عمرم زندگی کنم چون همه مردا همینن و دیگه جدا بشم عمرا ازدواج کنم...خدایا کمکم کن.نزار از بعدش بترسم یه پول گنده ای به دستم برسون و بعد شهامت دل کندن و رفتنو از زندگی یه خائن که لیاقتمو اصلا نداره بهم بده ...خدایا کمکم کن جز تو کسی رو ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
اگه تو طلاقم نگیری اون خودش یه روز تو رو ول میکنه ولی تا اون موقع چیزی ازت نمونده 

من دارم میرم اونم گمشه هرکاری دوس داره بکنه برام دیگه مهم نیس یهو سرد شم دیگه شدم خودمو خوب میشناسم کافیه یه روز ازچشمم بیفته یعنی کارد بهداستخوونم برسه دیگه عشقم به نفرت تبدیل میشه

2805
من دارم میرم اونم گمشه هرکاری دوس داره بکنه برام دیگه مهم نیس یهو سرد شم دیگه شدم خودمو خوب میشناسم ...

هر چی زودتر ازش جدا شی بهتره چون بعدها جدایی برات سخت میشه تشویقت نمیکنم به طلاق ولی مرده خیانتکار درست بشو نیست

2801