یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم تجربه خودم بعدازسه سال نازایی درست همون ماهی که به اندازه یه نخود زاج تفت دادم وپف کرد وپودرشو باروغن زیتون وعسل واژینال تزریق کردم تمام عفونتم خشک شد تازه من فقط یه شب اینکار کردم البته روز ای نزدیک تخمکگذاری هم سه شب پشت سرهم تمام ناحیه واژن ومقعد حنامالیدم وروشو پلاستیک کشیدم وتاصبح خودمو شستم عالی بوداین دوتاکارچون قراربود برم عکس رنگی ودیگه ازشر هزینه وترس عکس رنگی خلاص شدم
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
پس ضرر نداره میگن مقدار زیاد و مرتب استفاده کردن خطر داره با یه اندازه برنج چیکار قرار بکنه
ببین بنظرمن روز ۹سیکل قاعدگی و۱۰سیکل اینکار انجام بده وزاج به اندازه کم یه نخود ..به اضافه روغن زیتون یه قاشق غذاخوری وعسل هم کمتر
خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده