2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه لحظه بیاید +اسکرین چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 56 پست
ینی گی هستن؟😵‍💫

نه با پسر عمه اش داشتن برنامه خونه .. میزاشتن که دختر بیارن و...

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر فکر کن.....

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

این آقا چند سالشونه و شما چندسالتونه

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
2803

هیچ هم شوخی نیست

دارن نقشه میکشن برای خونه ..خالی.. خیلی هم جدی هستن 😐😑

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
2804

این دوران رو برای آشنایی گذاشتن دیگه برای اینکه طرف مقابل رو بشناسی و محک بزنی ببینی معیار هاتو داره یا نه

نه برای لاو ترکوندن پس ببین و بشنو و بسنج وارد فاذ رمانتیک نشو که وابسته بشی بعد نتونی دل بکنی وبا وجود اینکه بدونی معیارات رو نداره بخوای جواب مثبت بدی

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
اینکه داره مث عاشقا حرف میزنه من بدون تو نمیتونم و ...😐گوه توش 

پسرا وقتی دستشون رو میشه از این.حرفا میزنن شنونده باید عاقل باشه

2805
با دعوا و بحث نشون داد🥺🥺

ببین بین خودمون با دوستامون هم یه حرفایی میزنیم که نمیخوایم کسی بدون مثلا وقتی غیب میکنیم یا لباس و وسایلمون بهم نشون میدیم مردا یا بحث فوتبال و ماشینه یا بخوان شوخی کنن از این بحثای مسخره میکنن که شوخیه

من یه زن و شوهری میشناسم عاشق همن بعد مرده بدون اجازه زنه اب نمیخوره تو یه بحث مردونه به شوخیم ن جدی گفته فلانی یه زن دیگه برام پیدا کن دوتا بشن بعد یکی از دوستاش که میشناسه بهش گفت پز نده تو  ت خ مشم نداری اب بخوری بدون اجازش میخوای زن بگیری حالا

۲۳ من ۲۵ اون

اونقدرهم سنش کم نیست که بگم بچه بازی در می آوردن 

آخه یه مرد ۲۵ساله چطوری روش شده بگه من با پسر عمه ام‌فلان چت رو انجام دادم

احتمالا  جورنشده که بهت  گفته...

2801