2777
2789

شوهرم اهل خیانته و دائم الخمرررررر تا حدی ک منتظره من ازخونه پاموبزارم بیرون سی نفرو دعوت کنه مشروب بده 

من اومدم خونه پدرم و نمیاد دنبالم بابام باهاش چندبارتماس گرفت الکی میگه میام و نمیاد 

خب من با دوتا بچه نمیتونم خونه پدرم بمونم

خونه ام ک هستم شب و روز اصلا خونه نیست و انقد مشروب میخوره بیهوش میفته خونه این واون 

بابام بهش میگه بیا یه خونه بگیر واسه زن و بچتو برو گورتو گم کن نه میاد ن هیچی 

ازش شکایتم قبلا کردم هیچ تاثیری نداره 

الان وسایلم تو یه خونه ازپدرشن ک اوناهم تا پاموازخونه بزارم بیرون میان تجسس و هرچی دلشون بخواد میبرن و میخورن و میریزن و .... حتی زنگم نمیزنه واسه بچه هاش 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
قبل از بچه هات شوهرت خوب بود؟😔😔😔😔

اره توبارداری دومم یه زن وارد زندگیش شد ک اون اهل همه کصافکاری کردش و رفت 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

الاهی خدا خودش چراغ راه شما و اون دوتا طفل معصوم باشه

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

الان خونه رو ترک کردی واسه چی اونو از خونه مینداختی بیرون گل ب خودی زدی ک

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
2805
قبل از بچه هات شوهرت خوب بود؟😔😔😔😔

اگه توماه هشتم بارداری متوجه شی شوهرت خیانت میکنه بچتو میکشی؟  چرا حرفای بی اساس میزنی مادر عزیز 

خانواده نداره !؟  بگو بیان ببرن ترکش بدن 🙁

یبار انداختنش کمپ برگشت بدتر شد 

الان خونه رو ترک کردی واسه چی اونو از خونه مینداختی بیرون گل ب خودی زدی ک

نمیره بیرون 

2801