2777
2789

چرا کلی حرفای خوب میزنین و میگین من خیلی دوست دارم فقط و فقط خوشبختیت رو میخوام و من هنوز همون ادمی ام که دوسش داشتی. یه حرفایی میزنین که دختره دل کندن براش سخت تر بشه!!! چرا واقعا ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

چون دختر مردم رو سرکار گذاشتن نمیدونن چجوری از شدت عذاب وجدانشون کم کنن ، بعضی ها کلا مریضن  میخوان پل های پشت سرشون رو خراب نکنن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

خدا لعنت کنه من یه نفر اونقدر حرف های خر کردنی میزد بعد ی روز تصمیم گرفتم دیگه جواب ندم تهدید می‌کنه حالا آخه عوضی تو که تو ی لهظه هم میتونی بگی عاشقتم هم میتونی بگی فلان فلانی میکنم پس مرض داری مردم رو ازیت میکنی آخه تهدید دیگه چراااا

2805

اتفاقا ما دیگه اون آدم قبل نیستیم ک میذاره میره

اون اوایل همه حواسمون ب خودمونه،تمرکزمون رو نکات مثبت خودمون،ک خوشگل بپوشیم،چی بپوشیم،خودمونو دوس داریم

....ادامه ک میدیم وابسته پسره میشیم و الان دیگه اونو دوست داریم ن خودمونو،، همش فکر اینیم چی بگیم خوشش بیاد،چی بخریم دوست داشته باشه،چیکار کنم ناراحت نشه،کی زنگ بزنم مزاحمش نباشم

قانون جذب میگه فرکانس وابستگی جز بدترین فرکانسهاست....و وقتی وابسته میشی طرف رو انگار زندانی میکنی و اونم ب بدترین شکل ممکن باهات کات میکنه

اگه همیشه فقط عاشق خودت باشی،مطمئن باش همه عاشقت میشن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

به قول شاعر آمدی قصه ببافی که موجه بروی

اینا رو میگن که هم عذاب وجدانشون کم بشه

هم پل های پشت سرشون رو کامل خراب نکنن راهی برای بازگشت باشه درمواقع که کسی نخواستشون و تنها موندن و دوراشون رو زدن 

و...

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
2801