2777
2789
عنوان

تا حالا عاشق شدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچوقت و حتی الان هم عاشق همسرم نیستم فقط حس وابستگی دارم بهش 🙂

منم اینجورم، ولی خیلی دارم تلاش میکنم که نباشم و روم اثر نزاره

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
2803

جالب اینجاس همه میگن نه ولی نمیدونم اینایی که تایپک میزنن درباره دوست پسرا شون پس کین 🤔😂😂

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

نمیدونم واقعا پسرا عجیبن  ولی اگه سیاست نداره باهات و برات وقت میزاره امکانش هست

اخه باهاش حرف نمیزنم 

در حد اینک سال تا سال تبریک تولد بگیم

اون دانشجوی پزشکیه من معلم شدم 🤦🏻‍♀️

حتی نمیبینمش فقط فالوش دارم همین

منم اینجورم، ولی خیلی دارم تلاش میکنم که نباشم و روم اثر نزاره

حستون دو طرفه است؟

اسمم الناز🦋به زودی منم میام تو امضام میزنم بیبی چکم مثبت شد😍❤️میشه برام دعا کنی🙂این امضا در تاریخ ۶/۲/۱۴۰۳
جالب اینجاس همه میگن نه ولی نمیدونم اینایی که تایپک میزنن درباره دوست پسرا شون پس کین 🤔😂😂

مگه همه عاشق دوست پسراشونن؟تعریف عشق رو بلد نیستین شما فکر کنم

اسمم الناز🦋به زودی منم میام تو امضام میزنم بیبی چکم مثبت شد😍❤️میشه برام دعا کنی🙂این امضا در تاریخ ۶/۲/۱۴۰۳
2804
مگه همه عاشق دوست پسراشونن؟تعریف عشق رو بلد نیستین شما فکر کنم

خب معلومه هر کسی هس معلومه که شوهر نیس چون شوهرشونو عاشق بودن که باهاش ازدواج کردن ولی دوست پسر یا کس دیگ ای رو ن 

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

حس میکنم ما پسرا زود لو میریم اگه از کسی خوشمون بیاد، اگر متوجهش نشده پس احتمالا علاقه ای نداره

ن تاحالا تجربه این چنینی نداشتم 

صبر منظورم از فراموشی اون آدم بود 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛
2805
نمیدونم، ولی اصلا محبت اینا نداره، خیلی خیلی کم، احساس میکنم چیزی پیش بیاد کلا قیدمو میزنه،، شما چی؟ ...

ببین عزیزم کسی که بخواد بره و حسی نداشته باشه رو هیچ جوره نمیتونی نگه داری پس همون بهتر که قیدت و بزنه اگه دوستت نداره توعم یکجوری رفتار کن که میتونی راحت قیدش و بزنی 

من چندین سال متداوم عاشق یک فرد لاشی بودم که گذاشتمش کنار خیلی درد کشیدم ولی تموم شد🙂دیگه اصلا هیچ حسی ندارم بهش نمیگم فراموشش کردم نه هنوز خاطرات و حرفاش و صداش توی گوشم و مغزمه ولی دیگه عاشقش نیستم میفهمی چی میگم

ن تاحالا تجربه این چنینی نداشتم  صبر منظورم از فراموشی اون آدم بود

اها، شرمنده سوالم یکم شخصیه ولی یعنی تا حالا از کسی خوشت نیومده یا ینفر دیگه به شما پیشنهاد بده؟ 

اها، شرمنده سوالم یکم شخصیه ولی یعنی تا حالا از کسی خوشت نیومده یا ینفر دیگه به شما پیشنهاد بده؟&nbs ...

چرا پیشنهاد دادن 

ولی من دیگه از ارتباط گرفتن بدون هدف خوشم نمیاد 

°•یا عِمادَ مَن لَا عِمادَ لَهُ°•                                                ای تِکیه گاهِ آنکه تِکیه گاه ندارد!✨                      فرنازهسـدم💛
2801