2777
2789

مردی که شمارا ببره کلاس سه ساعت تو ماشین منتظر باشه تا کلاستون تموم بشه شمارا برگردون خانه را تعمیرات می‌کنه ازش بخواین امروز سر ساختمان نره امروز باهم باشید به بناها زنگ بزنه بگه امروز نیاین هرچند اونها پشت تلفن دعواکنن که چرا مارا الاغ کردی زودتر نگفتی ولی به خاطر شما کار را کنسل کنه ازش بخواین برید شمال تمام قرارهاشو کنسل کنه با شما بیاد شمال تو خیابان براتون کلی چاقله بادام وتوت فرنگی و.. بخره بگه داشتی نگاهشون میکردی می‌دونم هوس کردی ؟وخیلی چیزهای دیگه ...شما عاشق این مرد میشید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

نمی‌خوام ناراحت ات کنم ولی برای هوس خودش همه کاراش رو منصرف می‌کنه تا توی بغل تو باشه متاسفانه خاصیت مرد ها همینه 

و تاپیک هات رو خوندم و ناراحت شدم که این مرد بچه اشو بهت دروغ گفت که نداره ولی بعدش فهمیدی که بچه داره 

کاش دلت رو بزنی به دریا و کات کنی باهاش 

حتی اگه چهل سالت باشه و مجرد باشی حیف تو هست با این مرد 

2804
واااای داشتیم کیف میکردیم چرا قفل کردیییی خانوم چاخان 🤣🤣🤣🤣🤣

اع اومدی میخاستم تگت کنم🤣

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
2805
@چیپس_نمکی_هسدم    

نمی‌دونم چی بگم دیگه به همچین آدمی

لطفا تمام تاپیکامو گزارش بزنید💛                      محمدرضا❣                                                       من اعتقادی به خرافات ندارم ولی در بی‌اعتقادی خودم هم متعصب نیستم

2801