2777
2789

میخوای باردار بشی؟

رو من اصلا اثر نداشت

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سیاهدونه رو اگر میخای با عسل ترکیب کنی و نگه داری

اصلا نباید بکوبی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
2803
سیاهدونه رو اگر میخای با عسل ترکیب کنی و نگه داری اصلا نباید بکوبی

خب خداروشکر مرسی که گفتی حالا بنظرت اصلا عسل داره 

چون نمیجویم فقط قورت میدم😐

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
ببین فعلا تصمیم ندارم اما تو برنامم هست میخوام بدنم امادگی داشته باشه 

آفرین ولی به همین راحتی هم نیست چون من ۵ ماهه در تلاشم و نمیشه خیلی عقب ننداز بارداری رو

و اینکه از ۳ ماه قبلش رو فولیک پریتانال بگیر روزی یکی بخور

ویتامین ای و دی ۱۰۰۰ هم خودت هم شوهرت بخورید 

به شوهرت هرروز دوتا خرما بده بخوره تو روزای پریودی اصلا سردی نخور 

روغن سیاهدانه بگیر عطاری ها دارن از روز پنجم تا ۱۵ سیکل زیر دلت رو ماساژ بده باهاش دو قطره هم بریز تو ناف شوهرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
آفرین ولی به همین راحتی هم نیست چون من ۵ ماهه در تلاشم و نمیشه خیلی عقب ننداز بارداری رو و اینکه از ...

من شش هفت سال ازدواج کردم هنوزم تمایلی بعچه بارداری ندارم تازه دارم درموردش فکر میکنم 🫠🥲

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
2804
من شش هفت سال ازدواج کردم هنوزم تمایلی بعچه بارداری ندارم تازه دارم درموردش فکر میکنم 🫠🥲

چندسالته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳۰🫠

😔دیر میشه هرچی سن بره بالا قدرت باروری خیلی میاد ا

پایین... خواهش میکنم از همین ماه دیگه جلوگیری نکن باور کن چندماه طول میکشه تا باردار بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😔دیر میشه هرچی سن بره بالا قدرت باروری خیلی میاد ا پایین... خواهش میکنم از همین ماه دیگه جلوگیری ن ...

میترسم و از بدنم مطمعن نیستم که سالمه سالمه برای پرورش یک انسان یا نه 

خیلی زود خسته میشم 🚶‍♀️😐
2805
میترسم و از بدنم مطمعن نیستم که سالمه سالمه برای پرورش یک انسان یا نه 

چه حرفا😒 خب برو دکتر یه روز وقت بذار سونو میکنه و چکاب و هرمشکلی باشه میگه بهت

1
5
10
15
20
25
30
35
40