2777
2789
عنوان

با پسر سبزه نمیتونم ارتباط بگیرم

506 بازدید | 86 پست

چندشم میشه🤦🏻‍♀️حالا ن که خودم سفید بلورینم🤣

مخصوصا با پسری که چشم ابروش مشکیه اصلاااااا اون دیگه بمیرم هم نمیتونم ارتباط بگیرم نمیدونم چرا دست خودم نیست اخساس میکنم نچسپه

خوش باشه هرکی بدون ما خوشبحالشه(:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

حالا سیلقه ی  حتما چشم ابرو مشکییی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
2804

مگه همه قراره از یچیزی خوششون بیاد! 

هر کسی سلیقه ای داره 

من خودم سفیدم ولی تایپم پسر برنزه😂

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
2805

من مرد چشم ابرو مشکلی دوست دارم

ی کوچولو هم سبزه باشع

خودمم سفیدم

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
من برعکسم. پسر سفید هیجوره به دلم نمیشینه انگار مردونگیش کنه تو ذهنم 😄

😂زشته خاهرم

نه در اون حددد سفیددددد😂مثلا همین گندمی روشن ما خانوما برای پسرا خوبه 

خوش باشه هرکی بدون ما خوشبحالشه(:
2801