2777
2789

وقتی که فهمیدم خدا سرنوشت آدما رو توی یک ثانیه ممکنه عوض کنه و همش بستگی به کارای خودمون داره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

تاحالا سوال نکردم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
من از حس ششمی نمیپرسم ولی از اونی که تو.اروت میگیره میپرسم خیلی اعتقاد دارم

تاروت خصوصی یا عمومی من یه مدت معتادش شده بودم تو یوتیوب کلی نگاه میکردم آخرشم همش غلط بود

تاروت خصوصی یا عمومی من یه مدت معتادش شده بودم تو یوتیوب کلی نگاه میکردم آخرشم همش غلط بود

نه خصوصی عمومی برای دلگرمی هست منم نگاش میکردم از شهرزاد ژنه هست آلمان هست ولی خصوصی یه چیز دیگه اس خیلی بهش اعتقاد دارم هرچی مبگه درسته

•• شاید سخت، اما امید است ب پایانی زیبا  ...🌱🕊️ 
2804

اعتقاد ندارم.فقط جالبه و آدم سرگرم میشه.

اینجا فقط یبار از یکی یه سوال کردم.کامل ،دقیق و واضح گفت،حتی اسم ینفر از اعضای خانوادمو و موضوعی که بهش ربط داشت.🤦🏻‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
نه خصوصی عمومی برای دلگرمی هست منم نگاش میکردم از شهرزاد ژنه هست آلمان هست ولی خصوصی یه چیز دیگه اس ...

میدونی مت وقتی ناامید میشم میرم سراغ تا.روت و این حالمم بدتر میکنه انگار امید کاذب بهم میده

میدونی مت وقتی ناامید میشم میرم سراغ تا.روت و این حالمم بدتر میکنه انگار امید کاذب بهم میده

من خیلی دلتنگ کسی ام که ازش خبر ندارم 🥲 برای رفع دلتنگیم میرم و بهتر از اینه که کار دست خودم بدم

•• شاید سخت، اما امید است ب پایانی زیبا  ...🌱🕊️ 
2805
اعتقاد ندارم.فقط جالبه و آدم سرگرم میشه. اینجا فقط یبار از یکی یه سوال کردم.کامل ،دقیق و واضح گفت،ح ...

اونو تگش کن ازش بپرسم چی میشه آشتی میکنیم یا جدامیشیم😔اووف دیگه خسته شدم از ناامیدی

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
اعتقاد ندارم.فقط جالبه و آدم سرگرم میشه. اینجا فقط یبار از یکی یه سوال کردم.کامل ،دقیق و واضح گفت،ح ...

من نمیگم وجود نداره ولی اگرم کسایی واقعا حس ششم باشن تعدادشون کمه

چطور به این باور رسیدی زندگی خودت یکهو عوض شده یا معجزه دیدی؟

عزیزم من واسه بعضی کار هام استخاره میگرفتم

نازایی داشتم و بچه م سقط شد توی اون حال خرابم استخاره گرفتم و از خدا خواستم بهم بگه به صلاحمه قبل از عید دو باره اقدام کنم یا نه

همه استخاره هام بد میومد ، تا اینکه همینطوری بعد از یه سری نذر و دعا دو ماه بعدش قرآن رو باز کردم و دیدم آیه فرزند اومده 

زنگ زدم قم استخاره گرفتم بهم گفتن عالیه هر کاری هست دست دست نکن و اصلا درنگ نکن موقعیت خوبیه 

اقدام کردم همون ماه باردار شدم 

بعدش از یه روحانی پرسیدم گفت سرنوشت آدما عوض میشه و اون موقع به صلاحت نبوده که استخاره ت بد میومده ولی بعد از تغییر سرنوشت و اعمالت عوض شده و واست خوب اومده

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
2801