2777
2789
مردا نمیتونن چنتا چیز رو باهم کنترل کنن بزار اول ب طرز ایده ال زندگیش برسه بعد سمتش برو چون مردی ک ...

واقعا این پسرا آدمو گیج میکنن🤦‍♀️

خودمو نباید مشتاق نشون بدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                                          حرفی سخنی؟؟؟   😉                                            https://daigo.ir/secret/8451111626                                  باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
واقعا این پسرا آدمو گیج میکنن🤦‍♀️ خودمو نباید مشتاق نشون بدم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی پیچیدن و بچن

تو احساسات کنار بزاری از عاقل ترین پسرا عاقل تری

فقط نزار دلت بسوزه

اگه از وفاداری و پاک بودنت مطمعنی

و علاقه نشون نداد ولش کن..ایراد از اونه

تو این دنیای پر خیانت از خداشم باشه مثل تو

بیشتر به خودت اهمیت میدی دوس داری چیزای جدید تجربه کنی از چیزای جدید خوشت میاد جذبش میشی  آدم ...

میشه بگی؟

۳بار دارم میپرسم

‌محمد بهم فکر میکنه؟

بنظرت پیام میده؟

خیلی بچه طوره میدونم رابطه اشتباهی بود

جدا شدم ازش

2804
بپرس

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
اکثرا واقعیه 

ککی ازدواج میکنم 

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
میشه بگی؟ ۳بار دارم میپرسم ‌محمد بهم فکر میکنه؟ بنظرت پیام میده؟ خیلی بچه طوره میدونم ر ...

سلام 

اره فک می‌کنه

دودله ولی پیام میده 

حس میکنم جور نیستین اصلا نتیجه ای نداره آخر رابطتتون

2805
سلام  اره فک می‌کنه دودله ولی پیام میده  حس میکنم جور نیستین اصلا نتیجه ای نداره آخر را ...

بنظرت دوسم داره؟

جور نیستیم ینی مشکل از افسردگی و مشکلات اونه درسته؟

اخه من ادم اوکی هستم نرمالم اون نیست

بچه طوره بشدتتت درون گراس

حامی نیست من خیلی هواشو داشتم ابجی

خیلی پیچیدن و بچن تو احساسات کنار بزاری از عاقل ترین پسرا عاقل تری فقط نزار دلت بسوزه اگه از وفاد ...

مردشور این احساساتو ببرن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                                          حرفی سخنی؟؟؟   😉                                            https://daigo.ir/secret/8451111626                                  باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌
اکثرا واقعیه 

ککی ازدواج میکنم ..

2801