درسایی مثل تاریخ، دینی آمادگي و .... منظورم درسای خوندنیه، من خیلی کند میخونم شما روشتون چیه بتونم تند تربخونم
من حفظ میکنم
روایت است که چون تنگ شد بر او میدان فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
روایت است که چون تنگ شد بر او میدان فتاده از حرکت ذوالجناح از جولان/نه ذوالجناح دگر تاب استقامت داشت نه سیدالشهدا بر جدال طاقت داشت/هوا ز باد مخالف چو قیرگون گردید عزیز فاطمه از اسب سرنگون گردید/بلند مرتبه شاهی ز صدر زین افتاد اگر غلط نکنم عرش بر زمین افتاد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یک دور روزنامه وار با دقت بخون بعدش با دقت بشین واو به واو بخون
اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش میشکنه💔از بابام متنفرم که باعث این حال بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود❤️ «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔 من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔 ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی میکنه💔 گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت میکنه ولی من میگم میکشه ولی جوری که هر ثانیه میمیری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همهی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم. چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اينها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مىگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙 🎧🌙Tom Odell_another love
کند نخون اینا که اکثرا حفظ کردنیه تحلیل کردنی نیست که
لطفا زیر ۲۲ سال ریپ نزنید. خواستم بگم: خوشگل تو این سایت پیدا میشه، خوشتیپ تو این سایت پیدا میشه، تحصیلکرده، پولدار، هنرمند، موفق، خوشبخت، مهاجر، حتی کسی که شوهرش عاشقشه و بهش خیانت نکرده هم پیدا میشه، پس اگر به هر علتی یک یا همه این موارد (متاسفانه) در زندگی شما و اطرافیانتون وجود نداره، دلیل نمیشه با حسادت و توهین وجود چنین افرادی رو بین کاربران سایت غیرممکن بدونید. لطفا تحمل شنیدن حس خوب و خوشبختی دیگران به هردلیلی(زیبایی، تحصیلات، ازدواج، پول و…) رو داشته باشید و فقط دیدن و شنیدن بدبختی و ناراحتی افراد براتون قابل باور نباشه با تشکر.
من از بانک نهایی سوالاتشو میخونم دیگه متنو نمیخونم
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
من از بانک نهایی سوالاتشو میخونم دیگه متنو نمیخونم
این روش برای امتحانات نهایی الان دیگه جواب نمیده
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همهی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم. چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اينها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مىگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙 🎧🌙Tom Odell_another love
بنظرت دوازده درس دینی تو چند روز میشه واسه نهایی خوند
آره حتما
منم پارسال اینارو امتحان دادم میخام ترمیم کنم یچیزایی تو ذهنم هس از پارسال
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم