2777
2789
عنوان

ضربان قلب و جنسیت جنین

145 بازدید | 36 پست

بچها من ۶هفته و۴روز  رفتم  سونو   قلب  جنینم .....

۱۳۸میتپید

دوستم خیلی صمیمی  و خوبیم   ...

اونم بارداره و میگه  منم ۶هفته  رفتم   قلب جنینم  ۱۳۳ بود   بچم دختره

واس تو هم دختره

خیلی تاکید داره😂🤣😅

هی میگم ربط نداره

میگه   داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ربط داره

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
2803

فکر کنم ربط داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
2804
منم حسم میگه اگه درست بود دکتر احتمال میدادن

ربطی نداره، چون دور و برم خیلی دیدم دختر و پسر ضربان قلب یکسان. 

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو ایتاس @aneartsgallery
به نظر شماضربان قلب  در هفته  چند  جنسیت چیه.؟؟

نمیدونم من مادرم باردار بود دوقلو اول سونو گفت دوتاش دختره اما کسی ک ضربان قلبو دید گفت ک مطمئنی دختره هر جفت؟ یکی پسر بود یکی دختر

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
2805
اصلا ربطی نداره  برای من ۷ هفته ۱۷۰ بود ولی دختر هست الان هم که ۳۲ هفته هستم همیشه ۱۴۰ یا ۱۵۰ ...

منم میگم  ربط نداره اما استدلالش اینه ...

میگه  سونوی ۶هفتهاگر   قلب تشکیل بشه

یا اگر هفت هفته تشکیل بشه

ملاکه  

واس خودش  از اول گفت دختره   و دخترم شد🫥🫥🫥

2801