2777
2789

سلام خانوما خواهش میکنم کمکم کنید حریف قلبم نمیتونم بشم حالم بده دو ساله کسی رو دوس دارممم دو سال پیش اومدن خواستگاری بابام قبول نکرد بعد دو سال همو فراموش نکردیم دوباره اقدام کردن بابام اینبار خیلی جدی برخورد کرد اصلا راضی نمیشه میگه اختلاف فرهنگی مسله کوچیکی نیست خانواده طرف و ما از نظر فرهنگی میگن متفاوتیم مشاور هم رفتیم گفته من با وجود این تفاوت ها این ازدواح رو درست نمیبینم از طرفی هر کسی یه طوری به بابام رسونده ک مورد مناسبی نیست‌ حتی به اشتباه و تهمت خیلی حرفا زدن الان بابام چند روزه حتی باهام حرف هم نمیزنه 

من باید چیکار کنم؟ به نظرتون باید بیخیال عشقم بشم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803

راستش تحت هر شرایطی خانواده ام رو انتخاب میکنم

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
2804

بله وقتی مشاور هم تایید کرد که درست نیست بیخیال شو قید خانواده رو زدن یعنی پی همه چیو به تن مالیدن و پل پشت سر و خراب کردن ...یعنی اون آدم بعداً هر جور از آب دربیاد دیگه پشتوانه ای نداری 

شاید که خدا اینجوری خواسته
2805

اگه طرفت آدم درستیه اگه واقعا باهاش آینده داری بیخیال نشو یه عمر حسرت بمونه به قلبت 

اما اگه واقعا آدم درستیه ها تحصیلات شغل اخلاق خانواده...همه چی پول نیس.

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

خانواده!!! عشقت ممکنه یه مدت بعد ولت کنه بره. بعد صدتا عشق نمی‌تونه برات یکی از اعضای خانواده‌ت بشه!

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...
2801