2777
2789

مامان نیهاد کوچولو یه بیمار روانی و دروغگوی به تمام معناست

برای اینکه شناسایی نشه بخشی از مشکلات زندگیش رو لای یه قصه ی خیالی از پیش ساخته شده میپیچه و میاد تاپیک میزنه

من کاربری جدیدش رو چندین ماهه دارم

واقعا دیگه حالم داره بهم میخوره از دروغ هاش

مامان نیهاد کوچولو یه بیمار روانی و دروغگوی به تمام معناست برای اینکه شناسایی نشه بخشی از مشکلات زن ...

کیه بگو ماهم بشناسیم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
این مامان نیهاد نیس یه دختر22ماه داره درحالی که مامان نیهاد بارداره دوقلو. برادرشم معلولیت ذهنی داشت ...

😂😂😂

به خدا سرکارتون گذاشته

برو تک تک تاپیک هاشو از اول تا آخر بخون

مشکلاتش با بچه هاش مادرشوهرش شوهرش مادرش حتی خواهر شوهرش که فکر کنم با همون داداش معلول ذهنیش ازدواج کرده

نحوه ی تایپش استفادش از ایموجی ها جمله بندی هاش و حرف زدنش

علاقش به فست فود و نوشابش

شکرگزاریش به خاطر وضع خوب شوهرش

اصرارش بر اینکه خیلی خوشگل و سفیده و از خانواده مادرشوهرش قشنگتره و...

دیگه از چی و کجا بگم انگشتم درد گرفت

این خانوم مامان نیهاد کوچولو در قالبی جدیده

یادتونه که نیهاد مثلا چهارسالش بود و حامله شد و دلش دختر میخواست

الان در فصل جدید سریال دخترشو زاییده و بچه تک قل بود نه دوقلو

😂😂😂 به خدا سرکارتون گذاشته برو تک تک تاپیک هاشو از اول تا آخر بخون مشکلاتش با بچه هاش مادرشوهر ...

چجوری شناسایی می کنین و یا چجوری اینها رو بهم ربط می دین؟؟ 

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم
چجوری شناسایی می کنین و یا چجوری اینها رو بهم ربط می دین؟؟ 

من مدت ها دنبالش میکردم و همه ی تاپیکاش خصوصیات اخلاقیش نحوه نگارشش فن بیانش و... توی ذهنم نقش بسته و از همون تاپیکای اولش شناساییش کردم نمیدونم به چه علت ولی مثل اینکه ترسید و دوباره فرار کرد ولی باز هم کاربری بزنه شناساییش میکنم🤦🏻‍♀️

فقط هم این خانوم نیست چند نفری رو شناسایی کردم فقط هم من نیستم که میتونم خانومای زیادی رو دیدم اینجا که فوری کاربرها رو شناسایی میکنن 

این خانوم لهجه خاص خودشو دارم من حتی میتونم حدس بزنم دقیقا واسه کدوم شهر و نقطه ی ایرانه

ولی اصرار اینکه بیاد دروغ بگه بعد که لو رفت فرار کنه رو درک نمیکنم

مگر نینی سایتیا رو دوست خودش نمیدونه و پیششون درد و دل نمیکنه و ازشون راه حل نمیخواد پس چرا با دروغاش فریب و آزارشون میده

2805