2777
2789
عنوان

مامانم رفت همه چیو به بابام گفت ... ببیان بگید چیکار کنم 😭😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 81 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

سنت کمه من میگم ول کن .

من خودم دوساال سنتمو پای یه احمق گذاشتم روز اول بابام گفت بیخیال شو گفتم نه  اخرش چیشد رفت با یکی دیگه ازدواج کنه 

تو دختری فکر میکنی تو سه ماه شدی لیلی. اونم مجنونه! در صورتی که تو فقط بهش وابسته شدی خوشت اومده یکی دو دقیقه قوربونت بشه عشق تو زمان طولانی تری به وجود میاد

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
2805
سنت کمه من میگم ول کن . من خودم دوساال سنتمو پای یه احمق گذاشتک روز اول بابام گفت بیخیال شو گفتم نه ...

نمیدونم واقعا چیکار کنم  فوقش ۶ماه خودشو نشون میده ....کات ...

چیکار کنم الان هعی

اسی حرف پدر مادرتو گوش کن و کات کن برع

چجوری ک متوجه شدم پدرت ینی خانوادت از نظر فرهنگی بالا هستن ..چون اگه کسی دیگه بود جای پدرت الان ب باد کتک میگرفتت هیچ کلن از همه چی محرومت میکردن ..

حرف باباتو گوش کن

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
2801