2777
2789

قرص مفنامیک اسید بخور

پرستار:👈اگه سوال پزشکی داشتین در خدمتم🌱تفسیر آزمایش📄🩸 👩‍⚕️معرفی انواع قرص و دارو 💊                                   بله پروفایل خودمم😍                                                       [[🤍فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🤍]]                                           صلوات برای شهید ابراهیم هادی یادت نره دوست گلم💖               الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷🌸               با احترام : درخواست دوستی نمی‌پذیرم سوالی داشتین تگم کنید ممنونم🦋                                                                             

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
2804

خانما چیکار کنیم ک ماه دیگه پریودم دردناک نباشه چدن امتحانامه😭

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

ی پارچه تمیز گرم کن با اتو ،تا بزن بذار تو لباس زیرت رو نوار بهداشتیت،،فوری دردت فروکش میکنه،،هر چ گرمتر بهتر

کیسه آب گرم یا حوله داغ هم بذار رو باسنت،،،رو ی چیز بافتنی بشین یا دراز بکش،فرش و موکت و .... سردن

باسن و لگنت گرم بشه خوب میشی

نشد ی نوافن بخور

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
2805

عزیزمممم فدات شم. 

برو یکم دلنوشته بابونه با نبات یا زنجبیل و نبات یا اصن آب جوش نبات درست کن ..

بعد برو زیر پتو بزار گرمی بخوره بهت یکم بهتر میشی..

اگر کسی هست بهش بگو برات کاچی درست کنه...

اگر کیسه آب گرمم داری بزار رو شکمت...

هیچکاری نکن استراحت کن قربونت برم.

کاش خواهرت بودم اینکارا رو برات میکردم

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
خانما چیکار کنیم ک ماه دیگه پریودم دردناک نباشه چدن امتحانامه😭

اگر متاهل نیستی و احتمال بارداری نمیدی 

یک هفته قبل موعودت رازیانه دم کن هر شب با نبات بخور

یاهم بابونه و نبات

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
2801