2777
2789
عنوان

بیاین عکس مانتو مجلسیم 😍😍😍

135 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من می‌خوام یه مانتو تابستانه مجلسی بگیرم به نظرتون ارزش داره دو تومن برای این وست و شومیز بدم و قشنگه یا نه 

پیشاپیش ممنون از نظرات ارزشمندتون 😘 🌹 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بنظرم خیلییییی جالب نیست 

بدنیستا اما شاید بهتر هم بتونی پیدا کنی

با دل های پاک و مهربونتون دعا کنین کار همسرم و داداشم رونق پیداکنه. لایک کنین صلوات میفرستم براتون😊😇❤️

پیراهن هستش تا مانتو 

سلام دوستان خوبم من همونی هستم که شوهرم بیماری صرع داشت و بعد کرونا بیماری برگشته بود همراه بیماری پانیک..بیماری پانیک درباره برگشته چیزی میدونید کمکم کنید اوضاع خیلی بهتر شده من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد ❤️
2804

ارزش داره ولی درصورتی که حضوری بخری 

معلومه یه شومیز عادیه کیفیت پایینه 

میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ،توی درمانم با کوچکترین چیز بهم میریزم و تمام وقتی که پیش تراپیست گذاشتم دود میشه میره هوا🤍
2805
آره  برای مهمونی های تو‌خونه میخوام بخرم

خوشگله 

سلام دوستان خوبم من همونی هستم که شوهرم بیماری صرع داشت و بعد کرونا بیماری برگشته بود همراه بیماری پانیک..بیماری پانیک درباره برگشته چیزی میدونید کمکم کنید اوضاع خیلی بهتر شده من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد ❤️
2801