2777
2789
عنوان

دوستی که خودشو دعوت میکنه!😄🦕

95 بازدید | 13 پست

ببنید من ی دوستی دارم از زمان دانشگاه

این دوستم البته مجرده

وتاالان چند بار پیش اومده که بمن گفته فلانی من فلان تاریخ میخوام بیام خونت

منم با روی باز گفتم حتما بیا و بهم خبر بده خوشحال میشم

اما بعدش نه اومده و نه خبر داره و‌نه من پیگیر شدم!

تو پرانتز بگم که من اصولا کلا زیاد مهمون برام میاد و دیگه واقعا حوصله دوست بازیو ندارم و خیلی وقتا که یادم میومده ک عه چرا این دوسته نیومد همون لحظه اعصاب اینو نداشتم ک بهش پیام‌بدم که چرا نیومدی

خب اون خودش خودشو دعوت کرد خودشم گفت خبر میدم نداد

ایا کار من ک پیگیری نکردم زشت بوده؟

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
زشت بوده نمیخوای بگو دوست نباشیم

خب اخه من بهش گفتم اگه خواستی بیای بهم خبر بده باور کن انقد مشغله ذهنی دارم که این توش گمه

البته دوستی انچنانیم نداریم ولی خب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
نه زشت نیس .شماهم مثل منی ، کسی را دعوت نمیکنم ولی اگه کسی خودش بیاد خیلی خوشحال میشم .

گفتم ی موقع بهش برنخوره که پیگیری نکردم چی بگم 

گفتم ی موقع بهش برنخوره که پیگیری نکردم چی بگم 

اگه واقعا ی روز وقتش را داشتی و حوصله داشتی زنگش بزن و دعوتش کن .

بگو اون هفته خیلی منتظرت بودم گفتم میای حتما زنگت نزدم چون گفتی خودم هروقتتونستم میام .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اگر دوست براتون عزیز بوده باید یک بار پیگیری یا هماهنگ می کردی

خب من بهش گفتم من همیشه هستم هروقت خاستی بیای بهم خبر بده تاکید کردم که خبر از تو ولی دروغ چرا چون حوصله نداشتم دیگه پیگیری نکردم

2804
اگه واقعا ی روز وقتش را داشتی و حوصله داشتی زنگش بزن و دعوتش کن . بگو اون هفته خیلی منتظرت بودم گفت ...

حالا اخه اصلا دوستم تو شهری ک من هستم نیست شهرستانه

خب من بهش گفتم من همیشه هستم هروقت خاستی بیای بهم خبر بده تاکید کردم که خبر از تو ولی دروغ چرا چون ح ...

احتمالا ایشون هم متوجه شده که شما تمایلی به اومدنش نداری

چون میزبان اگر تمایل داشته باشه که مهمونش حتما بیاد خونه ش، نزدیک به اون موعد قرار حتما یه تماس می گیره و میگه منتظرم و تاریخ رو فیکس می کنه. وقتی کسی پیگیری نمی کنه یعنی تمایل به اومدن اون مهمون نداره

2805
احتمالا ایشون هم متوجه شده که شما تمایلی به اومدنش نداری چون میزبان اگر تمایل داشته باشه که مهمونش ...

درست میگی باید سرفرصت روزی که حوصله داشتمو انرژیم بالا بود دعوتش کنم این روزا شرایطم جوریه که حوصله ادمها رو ندارم مگر خانوادها ک اونام خودشون میان