حالا خدارو شکر که شما جهان اولی هستی 🤣🤣🤣 جهان اولی پس درست بخون گفتم وقتی قدش از خودت بلندتر میش ...
قد 90 درصد دوستای من بالای 170 عه و از مادراشون بلندترن اونم توی 17 سالگی😐 دختر
🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خب داییو عموهاش ژناشون توو وجود پسرت هست خلاصه ک داییو عموهاش چه گلی ب سرشون زدن ک الان بخوایین بخا ...
ببین همونجور که برای جنسیت دختر غش میریم که اول گفتم بچه من دختره تو راهه برکت زندگیمون شده واقعا
ولی پسر هم غش کردن داره اما واقعا باید ببینیم بزرگ بشه هم باعث این افتخار میشه یا نه
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
چه حسی باید داشته باشم آخه،مگه سلطان آینده سلسله عثمانی زاییدم،بچه باید سالم و صالح باشه اون افتخار داره،اونم غرور نداره،چون خدا داده،من چیکارم،حالا چه دختر باشه چه پسر