2777
2789
عنوان

پسر داشتن چه حسی داره؟؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 174 پست
دخترم همونه من توو مارک دخترای مدرسه ای دیدم ک گل میزدن  جامعه خراب شده

وای اصلا استرس ایندش منو میکشه.واقعا بچه بزرگ کردن سخته خیلی سخت.البته بچه خوب بزرگ کردن سخته بااادبو سالمو‌موفق.وگرنه که دیدم اطرافم فقط بچه رو بدنیا اوردن اصلا ذره ای وقت واسه تربیتش نذاشتن‌.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احساسي ك اگر دختر هم ميداشتم همون بود.

شكرخدا سالم هستن و انشالله صالح.

با ادب و تربيت و هستن..اهل درس و موسيقي و علم.

برخلاف اون چيزايي ك ميگن پسرا الن و بلن و وحشي و غيره…

انشالله در ادامه هم عاقبت به خير بشن.

حالا اگر تاپيك در مورد دحترا ميزدي همه حق داشتن تعريف كنن

ولي چون درمورد پسرا گفتي نميشه

تعريف كنيم حرفاي نامربوط ميشنويم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2803
حس خوبی دارم دوستش دارم همدممه  اما نگران ایندشم ،،کنترل کردن پسر بچه سخت هست نسبت به دختر ..م ...

الان تو جامعه واقعن هر دو سخته اصلا راحب دخترای ۱۲ ۱۳ سال یه چیزای میشنوم شاخ درمیارم 

یه دختر ۱۳ ساله رو دیدم با یه پسره بود باهاشم...... داشت🙂💔 یکی دیگه رم دیده بودم سیگار میکشید 

اصلا یه وعضی

بیچاره پدرمادرا چقدر اعذاب میکشن 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
و کسایی ک مجردن میان میگن چرا فرق میزارین چرا دخترارو بی ارزش میدونین ک حالا داشتن پسر افتخار امیز ...

به مجرد بودن چه ارتباطی داشت حالا ؟ خیلی ازخانه های متاهل هم که گفتن

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
کامنتا به چنددسته تقسیم میشن کسایی که براشون فرقی نداره و قشنگیای دختر و پسرو باهم قبول دارن کسایی ...

و البته تعداد کمی ام هستن ک درک دارن از جهان

و میدونن  فرزند هدیه ی خداست  یه انسانه انسااااان با ارزش تر از اون چیزیه ک به جنسیتش فکر کنی

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

من دوفلو پسر دارم .حس غروررررر هیچوفت همچین حسی نداشتم...تازه دلم میخواست ی دخترم داشتم این دوتا وروجک زن میگیرن و چشمشون نهایتا به دهن زنشون خواهد بود فقط سعی میکنم الان که کنارمن نهایت عشق وباهاشون داشته باشم .زن گرفتن ی قدم برم عقب تر که بچه هام اذیت نشن...بیشنر به چشم امانت نگاهشون میکنم وسعی میکنم انسان تربیت کنم.. دوروز دیگه فحش نخورم که مادرش هیچی ازمردونگی بهشون یاد نداد....... اون موقع که زندگی و عشق به خانواده شون و دیدم مطمنم حس غرور و نسبت بهشون تجربه میکنم.....

2804
وای اصلا استرس ایندش منو میکشه.واقعا بچه بزرگ کردن سخته خیلی سخت.البته بچه خوب بزرگ کردن سخته بااادب ...

همین

خیلیی مسئولیت سختیه 

بچه نیاز ب حمایت عاطفی و مالی داره

و اینکه پدرومادر بچه رو مسئولیت بار بار بیارن

ی عده میگن کاش شبیه باباش بشه شوهرمو تنها نزاره

اینکار خودخواهیه

بچه باید زندگی خودشو داشته باشه اولیت زندگیش خودش باشه 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
و کسایی ک مجردن میان میگن چرا فرق میزارین چرا دخترارو بی ارزش میدونین ک حالا داشتن پسر افتخار امیز ...

اون مجردا هم تحت تاثیر رفتار و تفکرات والدینشون قرار میگیرن

یکی از عموهای من دوتا دختر داره پسر نداره،اینقد زنموم از پسر بد میگه و پسرارو تخریب میکنه که دختر عموهامم بااینکه بچه ان یاد گرفتن میکن پسر فلانه پسر بیساره😐

2805
پسر داشتن رو تحقیر نمیکنن فقط بحث سر کلمات و رفتارهای بعضی از پسر دارهاس😙❤️

والا دختر دار ها بیشتر به خودشون می نازن.کلی از دخترشون تعریف می کنن و پزش رو میدن.ولی کسی چیزی بهشون نمیگه.ولی تا یکی از پسردار بودن خودش تعریف می کنه.یهو همه حمله ور میشن بهش که چرا از پسردار بودنش تعریف می کنه.اصلا یکی دوست داره پز پسر دار بودنش رو بده.مشکل چیه? مگه پز دختر دار بودن رو نمیدن? مگه چیزی بهشون گفته میشه? امروزم روز جهانی پسر بود.و اسی هم این پست رو به این مناسبت زد،مشکلش چیه?

ما ندرتاً دربارۀ انچه کـه داریم فکر میکنیم، درحالیکه پیوسته در اندیشۀ چیزهایی هستیم کـه نداریم. «شوپنهاور»

هیچ فرقی نداره من خودم دختر دارم خیلی دختر بچه هارو دوست دارم پسرارو اصلا نمیدیدم ازشون خوشمم نمیومد ولی بچه های خواهرم به دنیا اومد دیدم نه بابا جفتشونم شیرینن ولی خب پسرا شلوغ ترن بیشتر اذیت میکنن

به مجرد بودن چه ارتباطی داشت حالا ؟ خیلی ازخانه های متاهل هم که گفتن

خب بمن چه

من نظر خودم ک مجردمو گفتم ب ایشون ک ی دسته ام منو بزار ک مجردم اینو میگم

شما اعتراض داری ب ایشون بگو 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
2801