2777
2789
عنوان

واقعا خدا چ جوری میخواد جبران کنه

188 بازدید | 19 پست

خدا ی زندگی معمولی رو  از خیلی ها دریغ کرده 

سلامتی 

مثلا بچه 

ی همسر خوب

شغل 

در صورتی ک همینا برا خیلی ها چیز عادیه 

ت  سن کم ب همه چیز می رسن

نگین تلاش کردن ک خیلی ها هیچ کار خاصی نمیکنن و میرسن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

منم یه همچین چیزی ته ذهنم هست.... مثلن میگم خب اگه بده ام باز حسرتام ته قلبمه چون اونموقه که ذوق داشتم، نداد. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
2804
وای چراهمه ش طلبکار خدایین..خودتون باید دست ب کار بشین

مثلا کسی ک بیماری لاعلاج داره یا مثلا معلولیت 

چ جوری دست به کار شه استاد 

وای چراهمه ش طلبکار خدایین..خودتون باید دست ب کار بشین

البته اگه دقت کرده باشید ایشون گفتن، خیلیا به چیز هایی رسیدن که حتی بابتش درخواست هم از خدا نکردن یچیزی مثه هلو بپر تو گلو:) 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
منم یه همچین چیزی ته ذهنم هست.... مثلن میگم خب اگه بده ام باز حسرتام ته قلبمه چون اونموقه که ذوق داش ...

🥲🥲🥲

2805

گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود .......

چون خدا میگه بنده من تورونیافریدم که تو اوج خوشبختی و سلامتی زندگی کنی تورو اوردم که امتحانت کنم و ببینم چقدر میتونی بنده خوبی باشی .

ب نظرم اون دنیا پاداش کسانی که مشکلاتی حل نشدنی داشتن محفوظه و خدا ی طرح ویژه یا تخفیف برای گناهاشون درنظر میگیره .چون همش از عدالتش حرف زده .چی بهترازاینکه دنیای اصلی برامون بهشت باشه .این دنیا فانی و زودگذره و ب دردی نمیخوره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مثلا کسی ک بیماری لاعلاج داره یا مثلا معلولیت  چ جوری دست به کار شه استاد

معلولیت خیییلی استثنا هست ک حسابش جداست ولی کمتر معلولها مینالن،،سالمها بیشتر مینالن ک،،بعدش مگ شما معلولیت داری .بیشتر بیماریا هم مسببش شیوه غلط زندگی و خوردو خوراکمونه ،،اگ مادر زادیا رو فاکتور بگیرم.

ریپلای های اسی رو فقط  میبینم 
2801