2777
2789
عنوان

چرا جاریم همش کیک میپزه می‌فرسته خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث من فقط اون نیس آخه شوهرم هیچوقت نمیاره فقط گاهی میگه داد به طور منم دادم فلانی 

چه اشکالی داره شوهرت حوصله نگه داشتن غذانداره

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
2803
بالاتر از اونایید از لحاظ وضع مالی  یا رابطه ی زن و شوه ی که عاشق و معشوق هم باشید ؟

نه کارشون شریکی در یک حدیث ولی شوهرم یخورده سرمایه تکیش بیشتره با اینکه از برادر شوهرم ده سالی کوچیکتره.

رابطمون خیلی عاشقانه تره ولی با وجود دعاهاتون اصلا به چشم نمیاد اونا برعکس خیلی عادی و بدون دعوا

خانواده شوهر هم هر دومون زیاد شیرین نیستیم براشون در یک حدیث اونو به خود شیرینی می‌شناسن و دوسش ندارن

منو هم اوایل خیلی دوست داشتن بعد دعوامون عادی شدم واسشون نمیدونم شاید هم اینطور نیس

ولی پدرشوهرم خیلی منو دوست داره 

تقریبا از این لحاظ ها یکی هستیم فقط قیافه شوهرم بهتره که خوب قیافه خودمم خیلی بهتر از جاریمه

اما همیشه هر کاری کنم زودی انجام میده 

چه اشکالی داره شوهرت حوصله نگه داشتن غذانداره

آخه خودش هم نمیخوره این جاریم به شدت با سیاسته معلوم نمیشه واقعا دوست داره یا نه تو ظاهر که انگار دوسم داره ولی از باطنش خبر ندارم چون واقعا یکی نیس

مثلا یبار دیدم خواهر شوهرم جلو روش فحش بارونش کرد این هیچی نگفت حتی مثل همیشه باهاش برخورد کرد و حتی خیلی بهتر اما مشخصه ازش متنفره

آخه خودش هم نمیخوره این جاریم به شدت با سیاسته معلوم نمیشه واقعا دوست داره یا نه تو ظاهر که انگار دو ...

من خودم خیلی ساده ام ولی ازآدمهای باسیاست خوشم میاد

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
2804

در تاپیک این کاربر شات و سرچ شده هایی رو گذاشتم از اعمال و اذکار و سوره هایی برای ایجاد محبت بین زن و شوهر 

و افزایش رزق و روزی و برکت و یوره های رزق و روزی اور

+ ایام قمر در عقرب و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن {{ ایام نحس }}