2777
2789
عنوان

علائم پیچ خوردن روده چیه؟

364 بازدید | 17 پست

بچه ۸ ماهم از دو ماهگی دیر به دیر شکمش کار می‌کرد ولی مدفوعش سفت نبود تو این مدت یه ماه مثلا  اسهال میشد دوباره یبوست میشد ولی الان دو  هفته  هست هر چهار روز شکمش کار میکنه  و مدفوعش سفت هست وموقع دفع خیلی جیغ میزنه واذیت میشه هر چی هم کره انجیر روغن زیتون بهش دادم اثر نداره تو نت زدم مطالبی در مورد پیچ خوردگی روده خوندم ترسیدم دکترش هم تاشنبه نیس نگرانم به نظرتون چکار کنم ببرم دکتر دیگه یا صبر کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

بچت احتمالا سندروم روده تحریک پذیر داره .

ببرش متخصص گوارش تا ی ازمایش مرفوع بگیره که خدایی نکرده کوئیک روده نباشه ...

این بیماری منو بیچاره کرده الان یک هفتس تو رختخواب تکون نمیتونم بخورم از درد شدید و باهیچ مسکنی هم اروم نمیشه .

توروخدا تا زوده ببرش دکتر انشاالله ک کولیک نیس

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سوالم دیگم اینا اگه زیادی چیزهای ملین مثل کره وانجیر وروغن زیتون بخوره خطرناک نیس برای رودش وگوارشش ...

۸ ماهه فکر کنم نباید کره بدی چون شیر داره 

اگه خطرناک نیست دمنوش گل محمدی قاشق قاشق بده بهش

2804
پیچ خوردگی نداره خیالت راحت. اگر داشته باشه هرچی شیر بخوره بالا میاره یا اصلا مدفوع نمیکنه و خیلی ب ...

هر چند ساعت زور میزنه جوری که میخواد دفع کنه یا درد شکم داره بعد یکی دو دقیقه دردش فروکش میکنه 

بچت احتمالا سندروم روده تحریک پذیر داره . ببرش متخصص گوارش تا ی ازمایش مرفوع بگیره که خدایی نکرده ک ...

فکر کنم خیلی زود باشه واسه IBS 

اخه سندرم روده بیشتر بخاطر استرسه 

عزیزم استرست را کنترل کن و مایعات زیاد بخور 

خوراکی های مضر واسه بیماری هم نخور 

منم این مشکلو دارم 

خیلیبده واقعا

2805
روده تحریک پذیر تو این سن بروز نمیکنه 

من ک از وقتی یادم میاد از کوچکی همین بودم حتی مامانم میگه تو نوزادی هم خیلی اذیت شدی و مارو اذیت کردی

فکر کنم خیلی زود باشه واسه IBS  اخه سندرم روده بیشتر بخاطر استرسه  عزیزم استرست را کنترل ...

یکی از دلایلی ک بیماری را تشدید میکنه استرسه وگرنه نژاد و ژنتیک و ساختار روده ای ک از اول مشکل داشته باشه را کاری نمیشه کرد 

2801