2777
2789
عنوان

برنج و مرغ خیلی خوشمزه کی بلده ؟کوردهای عزیز بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 57 پست
منم کوردم طرفای ما همچین چیزی نیست کدوم شهری؟

معموما با طرف مقابل راحت خودمونی باشیم و صمیمی و بخوایم خیلی  خوش بگذره حتما مشرو. ب میاریم . 

سگ داشتن چشا دیه قدیمی شده ؛چشمای من گرگ داره مراقب باش دریده نشی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
بابا انقدر سخت نگیر ما کلا خوشگذرونیم بهمون مهمونی خوش میگذره :) پاستور یا تخته نرد با یه کاسه تخمه ...

وای چقدر دوستون دارم مرسییی

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»
2804
خودم ودوروبریام وکسایی که میشناسم اصلا مشکل پسندنیستیم،،ازهیچ غذایی هم عیب نمی‌گیریم ،،هرخونه ای بری ...

سقز و کرمانشاه هستن عزیزم

فرهنگ اصیل ایرانی و غذای ایرانی. کرد خوش خوراک هست و نعمت خدا رو شاکر.  زرشک پلو با مرغ  ...

خیلی ممنون عزیزم که گفتی 

اسی معمولا  ما کوردا کباب خوریم . بعدش حتما قلیون میکشم  قلیون دارین بذار کل مهمونی ی طرف ...

چرا ما خودمون بختیاری هستیم عاشق کباب و عشق و حالیم فقط خواستم بدونم اگه قلیون و آب شنگولی بیاریم براشون ناراحت نمیشن که دیدم به به مثل خودمونن

2805
این ترکیب خیلی خوشمزه میشه  مواد اولیه پیاز چن تا متوسط هدیج و فلفل و دلمه  اول پیلز هار ...

مرسی عزیزدلم چقدر خوش‌ترکیب 

چرا ما خودمون بختیاری هستیم عاشق کباب و عشق و حالیم فقط خواستم بدونم اگه قلیون و آب شنگولی بیاریم بر ...

نه بابا بذار نهایت  مثلا نخورن کنارش چیزای دیگه هم بذار . ولی معمولا میخوریم ی کورد دیگه بود ناراحت شد من چنین چیزی گفتم ولی طرف های ما میخوریم  همه میخورن بالا ۱۸ سال خخخ ب بچه مچه ها نمیدن وگرنه بقیه اوکی 

سگ داشتن چشا دیه قدیمی شده ؛چشمای من گرگ داره مراقب باش دریده نشی  
2801