2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دارم میرم ارایشگاه با خواهر شوهرم برم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 51 پست
خودت اصرار کردی اون که اثلا نگفت منم میام که!

اره نگفتن اصلا ن واسه خرید بله برون ن خرید عقد اصلا هیچی نگفتن و نیومدن 

یهو گفت گفتم شاید دوست نداری باهم بریم دوتایی رفتنی اسم منو بگو ک از طرف من اومدی

زیادی بزرگش میکنی عزیزم.

وقتی قبلا به نامزدت گفتی که دوست نداری دخالت کنن.الان بهش بگی آبجی نیومدن تو ذهنش اینو از خودت میسازی که حرفات ثبلت نداره.

نیازی نیست بهش بگی.

اگرم بعدا گله کرد بگو اخه زشت بود با بچه کوچیک مزاحمتون بشم.همین و تمام.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

چون آشنا. ایشون. و به این واسطه چنین تخفیفی داره میده

حتما یک تعارف بزن.   بزار بیاد اخلاقش رو خوب ببینی

اگر دخالت می‌کرد. و...  دفعات بعد نگی

اگر دیدی کمک حال و خوب.   دفعه بعد هم بگو اگه خواستی

بهرحال از چند دفعه.  یکبار رو بگو

نه زیاد نزدیک شو.   نه زیاد دور

بگو من دارم میرم.   گفتم شاید شما هم دوست داسته باشی بیای

بالاخره اونها هم نامزدی. داداش.  دوست دارن تو مراسم ها و... باشن

خوبن عزیزم واقعا موندم بگم یا ن چی پیام بدم چجوری بگم

انگار دلت نیست بیان ولی واقعا این احساسی داری فقط یه ترسه. اونم در واقع فامیلت محسوب میشه شاید بیاد اصلا تو کارات بهت کمک کنه. تو حتی بهش بگو هر کاری داشتی. آبی خاستی گشنه ت شد   هر چی. این دیوار بینتون بشکنه. دخالتم خاست بکنه آروم بگو من اینجوری دوست ندارم.

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
2804
خودت خود شیرین بازی اوردی  الان نبریش ناراحت میشه ببرش  ولی درس بگیر ک دیگ از این تعارفا ...

من اصلا هیچی نگفتم گفت اگه با داداش رفتی بگو از طرف من اومدی

آبجیم گفت شماهم برین اینا گفت گفتم شاید دوست نداره منم گفتم ن اینجور نیس شما بچه داری سخته راضی ب اذیت نیستم و..

اره نگفتن اصلا ن واسه خرید بله برون ن خرید عقد اصلا هیچی نگفتن و نیومدن  یهو گفت گفتم شاید دوس ...

مگه آرایشگاهو خواهر شوهرت معرفی کرده؟

میگفتی باشه خیلی ممنون 

ولی بنظرم خوبه برای آرایشگاه یه خانوم همراهت باشه

همسرت که داخل نمیتونه بیاد

2805
خوبن عزیزم واقعا موندم بگم یا ن چی پیام بدم چجوری بگم

بگو فلانی جان اسمشو. امروز ساعت فلان میخوام برم نوبت ارایشگاه توهم همراهم میای؟ دیگه ببین چی میگه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
2801