2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم عروسی پسردایی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13226 بازدید | 162 پست
عزیزم واقعازشته اینجورازدواج ها

عزیزم وااااقعا به شما ربطی نداره

شما این مدلی ازدواج نکن ولی حق ندارید تو زندگی بقیه دخالت کنید

اونا خودشون همدیگه رو پسندیدن

اگر عروس یه عیبی داشت ک بقیه خونواده مربوط میشد باز یه چیزی

مثلا اگر معتاد بود یا خلافکار بود

ولی سنش و بچه داشتنش فقط به شوهرش مربوطه ک اونم خودش خاسته

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هاااااا  من اشتباه خودم🤣🤣 فکر کردم میگه عروس پسره🤣 یعنی با پسر ازدواج کرده 🤣🤣 خ ...

منم اول همینو فکر کردم 😂😂خاک توسرم

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
خودتو اذیت نکن واقعاا برای خانواده ها سخته پذیرشش  من بشخصه پسر داشتم اینجوری ازدواج میکرد سک ...

من برادر دارم ولی وقتی انتخاب کنه و راضی باشه و خوشبخت 

بقیه چیکارن؟ 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
2803
2804
ققطعااااا  داره حتی اگ  ۷۰ سالش باشه نباید تنها بمونه ولی با هم سطح و اندازه خودش باید از ...

معیار های ازدواج هر فردی  رو اون دونفری،که به تفاهم رسیدن باهم ازدواج کنن میدونن نه ماها که بیرون قضیه ایم  اونا خودشون همو پسندیدن و تصمیم گرفتن باهم باشن

عزیزم وااااقعا به شما ربطی نداره شما این مدلی ازدواج نکن ولی حق ندارید تو زندگی بقیه دخالت کنید او ...

چقدتعصب اینجورازدواج هارومیکشی،چرا؟خودت اینجوری ازدواج کردی؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
2805
خوشبخت بشن اماا ولا خدا نصیب کسی نکنه چه مردش چ زنش  چیه هم دیگرو گول میزنن بدبخت خانواده طرف ...

به نظرم هیچ کدوم تو سنی نبودن ک گول بخورن هر دو راضی بودن 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
2801