2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم عروسی پسردایی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 13226 بازدید | 162 پست
موافقم یا ازدواج نمی کنن یا ازدواج نامناسب ما الان فقط تو اقوام درجه یک سه تا دهه شصتی اینجوری داری ...

ازدواجشون خوبه اطرافیان من.نمونه اش همسر خودم😂😂

ولی خوب سن بالا هم زیاد داریم در حالی که ۲۲ساله ها دارن زن میگیرن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خلاصه خانم های همیشه در صحنه سریع رفتن فضولی فهمیدن عروس متولد 58 هست ازداوج ناموفق داشته وقتی پسرش 7 سالش بوده جدا شده خانواده داماد راضی به ازداوج نبودن با جر و دعوا راضی شدن خواهرای داماد خیلی ناراحت بودن هیچ کس نمی رقصید فقط خواهری عروس و خاله عروس در صحنه بودن کلی با خواهراش صحبت کردم راضی شدن حداقل برن پیش داداششون گفتم دیگه عروستون شده این شب رو خرابش نکنید براش

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
2803
وقتی وارد مجلس دیدیم مهمون هم خیلی دعوت کردن مادر داماد هم خیلی ناراحت به نظر میرسه از فامیل عروسم ف ...

چه اشکالی داره 

اونا میخوان زندگی کنن و مشکلی ندارن و داماد پذیرفته و عروس هم حق زندگی داره 

همه چی ما شبیه خارجیا شده جز این جور ازدواجا 

کاس فرهنگ اینم یاد بگیریم و عادی بشه 

مهم اخلاق و شخصیت و عشق هست نه سن و ازدواج قبلی و یا داشتن فرزند شاید اینا زندگی بهتر و خوشبختی بیشتر با هم داشته باشن تا دو تا جوون که سابقه ازدواج و فرزند ندارن

البته اگر فامیل ها بذارن 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیچاره مادر داماد

خداییش چجوری تحمل میکنه 

حالا ی عده میگن خب خانمه حق انتخاب نداره؟!!

چرا من روی صحبتم با خانواده داماده

خداییش سخته قبولش 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
2804
2805
یا خدا  خدا دور کنه این بلاهارو

بلا چیه واقعا؟؟ 

شاید خانومه خیلی خوبه از دید آقا 

و ایشون راضی هستن 

یعنی خانوم باید تا آخر عمرش مجرد میموند 

پس اقایونی ک با بچه میرن با یک دختر مجرد ک سن پایین داره ازدواج میکنن چی ؟؟ اونا حق دارن ولی این خانوم ن؟ 

بعد آقا به سنی رسیده ک کسی گولش نزنه و انتخاب خودش بوده 

انشالا ک خوشبخت بشن

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
خلاصه خانم های همیشه در صحنه سریع رفتن فضولی فهمیدن عروس متولد 58 هست ازداوج ناموفق داشته وقتی پسرش ...

آفرین به شما و فرهنگ و شخصیت شما 

ای کاش همه مثل شما یاد بگیرن

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40