2777
2789

من پنج شیش تا دندون کاملا خراب دارم یعنی یا کامل ریخته یا پر کردم افتاده با اینکه همیشه مسواکم میزنم بعد الان کمتر از یه سال دیگه عروسیمه هرچی پول جمع کردم برای وسایل و اینجور چیزا رفت پولمم اصلا برای درست کردن دندونام بس نمیکنه خانوادمم کمک نمیکنن از بس فکر و خیال کردم دیوونه شدم میخوام ازدواجمو بهم بزنم شما بگید من چکار کنم چطور پولشو جور کنم 😞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بیمه تکمیلی کن خودتو،من هرسال میرم چنتاشودرست میکنم وبیمه میده،امسال تا۷۵۰۰میده بیمه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
2804
یه تیکه طلا داری بفروش درست کن دندون خیلی مهمه

طلا در حد بیست تومن فقط دارم میخام بینیمو عمل کنم چون قوز داره میخام تا عروسی حتما عمل کنم زیر فشار زندگی دارم له و داغون میشم تازه 22 سالمه

ن روم نمیشه پولش زیاد میشه اونم برای عروسی لازم داره

ااشتباه میکنی از الان خواسته هات رو سرکوب میکنی بعد هم رفتی تو زندگی باز همین راه رو ادامه میدی بعد مدتی دیگه خواسته هات تو الویت نیستن 

2805
چطوری بیمه کنم بیشتر توضیح میدی عزیز

بایدبری سوال کنی دیگ،من شوهرم کارمنده بیمه تکمیلی کرده دوتامونم،نامزدت شغلش چیه؟

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
ااشتباه میکنی از الان خواسته هات رو سرکوب میکنی بعد هم رفتی تو زندگی باز همین راه رو ادامه میدی بعد ...

خب الان نزدیک پنجاه شصت تومن اون بده من دندون درست کنم بعد خودش برای خرجای دیگ چکار کنه....بنظرتون بهم بزنم همه چیو؟؟

2801