2777
2789

البته استارتر اگه همیشه پوستت جوشدار و کدر بوده که همین روش من عالیه ولی اگه تو بارداریت یهو اینطوری شده به دکترت بگو برات مولتی ویتامین مخصوص خارجی بده الکی پول ماسک صورت اینا ندی بنظرم. یکمم استرستو کم کن تغییرات هورمونی و استرس تو این دوره خودش عامل تغییرات پوستیه نگرانش نباش. صورتتو با کلیپای خارجی یوتیوب ماساژ بده هم باعث میششن خون تو صورتت جریان پیدا کنه صورت شفاف میشه همم از لحاظ روانی حس خوبی میدن به ادم. بنویس face yuga masumi

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دور چشمم یکم سیاهه .چندتا دونه هم لک داره صورتم ببین دونه دونه هس نمدونم خاله یا لک مثلا خال برام ...

ضد افتاب بی رنگ بزن دیگ

ضد افتاب نزدن باعث همین لک هاست

کرم دور چشم،ضدافتاب دارشو بخر

دیج ی کالا کلی تخفیف داره 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
2803
برم دکتر پوست خودش مینویسع مگه ن 

اره 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
وفتی برنج رو میذاری دمی اون آب سفید و کفی ک رو ایجاد میشه با یه قاشق تمیز بردار بذاز کنار خنک که ش ...

اها ممنونم چشم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
2804