2777
2789
عنوان

چرا بلاگرا اینقدر درآمد دارن؟‌

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی سخته  بیچاره ها .... نصف لباساشون که برای تبلیغ بدون هزینه بهشون میدن  کارگرمعد ...

من پسر دایی مامانم از این بلاگرهاس بخدا قبل و بعدش و باید ببینی الان هفته ای یکبار میره شبا هتل که ریلکس کنه یهو همه مون و صبحانه دعوت میکنه 20تومن پول میده خیلی وضعش توپ شده

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2803

واقعیت تو این دوره که متاسفانه علم و سواد به شدت افول کرده و جاش با خیلی چیزا کرفته شده 

اگه یه نفر یه کوچولو عقل داشته باشه میتونه کلی درامد داشته باشه 

فقط یکم پشتکار میخواد 

بحث من بلاکرا نیستا بعضی شغلا هست که واقعا پول پارو میکنن 

نمونه اش ارایشگر 

موی من کوتاه پیکسی هستش خواستم لایت کنم از هرکدوم ارایشگر پرسیدم قیمت سه تا پنج ملیون قیمت داد 

ببین من میدونم دارن زحمت میکشن ولی واقعا برای موی پیکسی این قبمت قابل قبوله ؟؟؟و صد البتع شاید برای من عجیب باشه خیلیا هستن این رقما براشون پول توجیبی 

فقط میگم کاش جونا یکم همت کنن برن دنبال هنر و صنعت ببینن درعرض دوسال چه مالی بهم میزنن

من پسر دایی مامانم از این بلاگرهاس بخدا قبل و بعدش و باید ببینی الان هفته ای یکبار میره شبا هتل که ر ...

اره نصف سال هم که مسافرتن 

یا در حال خوش گذرونی  واقعا  شغلشون طاقت فرسا

😂☹️

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
2804
اما اینو بدون کسی که پزشکه معلمه یا حالا هر شغلی داره مردم واسش احترام قائلن 

مملکتمون حیف شده بخدا 

من خودم جزو علم دوستا هستم همیشه میگم ادما بابد درس بخونن ولی از اون طرف نکاه میکنم میبینم ایدل غافل اونی که رفته دنبال چیزه دیگه چقدر موفق تر بوده

اما اینو بدون کسی که پزشکه معلمه یا حالا هر شغلی داره مردم واسش احترام قائلن 

دقیقاااااا 

پرستیژی که پزشک داره معلم داره 

بلاگر یک درصدشم نداره 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

تقصیر مردمه، چه اون 🫏 هایی که فالوشون میکنن ، چه اون 🫏 تر هایی که به اونا تبلیغ میدن و پول زیاد میدن

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه بلاگر هست بهترین منطقه اصفهان خونه اجاره کرده بود روبرو پل خواجو بعد دو سال پیش میگفت پونصد میلیون پول پیش دادیدم و اجاره ماهی یک میلیارد😑 اپارتمانش پونصد متر بود یه دریا اپارتمان بود

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
2805
اره نصف سال هم که مسافرتن  یا در حال خوش گذرونی  واقعا  شغلشون طاقت فرسا 😂☹️

اره بابا الان یه موبایل سامسونگ اولترا یه ایفون 13 یه ایفون 15 داره 

با ما میاد شمال میبرتمون رستوران ما رو مهمون میکنه یهو 30تومن پول میده البته اخر سر دنگی و دونگی بهش پس میدیم

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801