2777
2789
عنوان

بی ادبی کاربر۱۳۳۳۳hany شما بیاید بگوید الان چیکار میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 81 پست
جوم عزیزتون این پیام رو تا آخر بخونیم بحث تاپیک منم که راجب سهمیه هست از اول بخونین بعد به خودتون اج ...

فکر کنم تنها کسی که از شما حمایت کرد من بودما چرا منو ریپلای زدی؟؟؟؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهتره اگ حرف می‌زنید موضوع بحث هم بگید شما گفتید گربه بی معرفته منم گفتم خو گربه اینجوریه و خیلیا هس ...

اگه عین آدم  عین همین پیامت رو مینوشتی که جای بحث نداشت متاسفانه اول حرف میزنی توهین میکنی بعدا فکر میکنی با کمال پررویی میای تو تاپیکام هم تجسس میکنی 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
اگه عین آدم  عین همین پیامت رو مینوشتی که جای بحث نداشت متاسفانه اول حرف میزنی توهین میکنی بعدا ...

الان این تاپیک چه ربطی به موضوع شما داره؟ چرا عین بچه دو ساله ها تا ی نفر با کسی بحثش میشه دق و دلی قبلی تون رو سرش خالی میکنید؟؟؟؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
2803
الان این تاپیک چه ربطی به موضوع شما داره؟ چرا عین بچه دو ساله ها تا ی نفر با کسی بحثش میشه دق و دلی ...

خب شما چرا الان دقیقا خودتو انداختی وسط ؟ استارتر گفت بی ادبه منم گفتم بله فلان جا بی ادبی کرد اون جواب داد منم جوابشو دادم این به شما ربطی نداشت 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
خب شما چرا الان دقیقا خودتو انداختی وسط ؟ استارتر گفت بی ادبه منم گفتم بله فلان جا بی ادبی کرد اون ج ...

الان بخاطر همین نحوه صحبت خود شما میشه گفت بهتون بی ادب. بعد هم ادم هر کار غیر اخلاقی رو در نلا عام انجام بده به همه مربوطه. اگه حرفی داشتید خودشو تگ میکردید میگفتید نه که پشت سر بشینید دور هم حرف بزنید. 

الان بخاطر همین نحوه صحبت خود شما میشه گفت بهتون بی ادب. بعد هم ادم هر کار غیر اخلاقی رو در نلا عام ...

به خودش گفتم نی نی یار هم تگ کردم براش بله دخالت کردن هم کار غیر اخلاقیه اتفاقا