مادر من ۴ساله مریضه و الان بیماریش عود کرده منم راه دور زندگی می کنم ۱۰ساعت فاصله دارم یه عمل سرپایی داشت الان ۴۰روزه اومدم کاراشونو انجام میدم خودش از پس کارای شخصیش برمیاد الان که میخوام برگردم سر خونه زندگیم بابام هی نق میزنه که من دارم کم میارم و خسته شدم با اینکه این ۴۰ روز دست به سیاه سفید نزده خواهرم ندارم داداشامم تو شهر دیگه زندگی می کنن میشه راهنمایی کنین چکار کنم
نمیشه با برادرهاتون دونگی یک پرستار پاره وقت بگیرید؟
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سرطان داره،پرستار هم قبول نمیکنه بابام والا اینم پیشنهاد دادم میگه سختمه غریبه بیاد تو خونم
بابام میخواد من بمونم کاراشونو انجام بدم اینجوری همه راحت ترن ولی بنظرتون میشه من زندگیمو ول کنم بمونم پیششون چون شرایطشون حاد نیس فقط غذا درست کردن و کار خونس مامانم کارای شخصیشو انجام میده