2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پارچه اون لباس چیه؟

نمیدونم اسمشو  

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  
2803
خوبه انقد شیطونی میکنه دیشب باباش دستش رو شکمم بود میگه تکون خورد 😃گفتم منکه متوجه میشم مثلا تو شکم ...

عه موهاش تو سونو معلوم شد قرمزه ؟ 😍

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
نمیدونم اسمشو    

ولی لَخت هست خوشگله 

https://www.telewebion.com/episode/2573632         لطفا به احترام سرداردلها یک صلوات نثار روحشون کنید و لطفا تا یادت اومد کرونا هست برای ریشه کن شدنش یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  
2804
دوست ندارم پیر زنیه😬

ها 🤨😯

ولی من زدم واسه خانومای باردار اینو اورد 😅

اشکال نداره ولی من موقع بارداریم به این چیزا دقت نمیکردم هرچی توش راحت بودم اونو میپوشیدم هیچی از بچم برام مهم تر نبود 😌

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

اینو بعد از زایمان هم میشه پوشید چون خوشکله و ول هست

اره خیلی راحتم هس 😍😃

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

2805
ها 🤨😯 ولی من زدم واسه خانومای باردار اینو اورد 😅 اشکال نداره ولی من موقع بارداریم به این چیزا د ...

به من تیکه انداختی😱

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

2801