2777
2789
عنوان

حالم از پدرشوهرم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 35 پست
 ب مادرشوهرم اینا گفتم ک شوهرم گف بیسکویت واست نگه نداشتن منم گفتم نه اونم گف دوتا کارتون ...

عزیز بهت گفتم که از اول شوهرت اشتباه میکنه همه رو میرهدمیزاره خونه مادرش 

هرچی که نمیخواید مال بقیه باشه از قبل برا خودتون جدا کنید بزارید توی اتاقتون 

شوهرت همینطور که خریده میاره خونه ببره بزاره تو اتاق یا واحد خودتون نزارید تو اشپزخونه برا مصرف همه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
چه مسخره رفتار کردن همه.یعنی چی به من نمی‌دی؟ مثل بچه ها.بعدش اون یکی کارتون رو شوهرت میگفت برا خونه ...

شوهر من یه آدم بی سر و زبونه پیش خانوادش 

خاک بر سر من حالم دیگه از خودم بهم میخوره کاش لال بشم تو همچین موقعیت هایی من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز بهت گفتم که از اول شوهرت اشتباه میکنه همه رو میرهدمیزاره خونه مادرش  هرچی که نمیخواید مال ...

چی بگم ک هرچی گم کم گفتم  راجبش 

جرات نمیکنم این رفتار های خانوادش رو به روش بیارم 

ب نظرت امروز جوری رفتار کنم ک بفهمه پدرشوهرم از رفتارش ناراحت شدم یا مث قبل انگار ن انگار 

اخه نمیدونی ک تو دلم چی میگذره  سر درس خوندنم کلی اذیتم کرد ک کاش طلاقم رو میگرفتم ...

الانم ک بچه دار شدم  نتونستن ادامه تحصیل بدم اینجور 

باهم زندگی می‌کنیم شوهرم راننده اس بار ک میزنه و میاد خونه پدرشوهرم میره میارتش با ماشین  یعنی ...

عزیز انقدر زمدگی بالا و پایین داره بجای اینکه قلب مهربونتو ناراحت کنی و درد تنفر رو بکشی بهتره سیاست لازم و نحوه برخورد با همچین رفتارهایی رو یاد بگیری 

خودت یا شوهرت اگر خونه است بره اون جعبه رو برداره بیاره دیگه سادتر این نیست 

وقتی شما نمیری پایین و جعبه رو نمیاری فکر میکنن بهش نیاز نداری و ممکنه دوباره تقسیم کنند 

وقتی چیزی مال خودته چرا تعارف یا خجالت میکشی

بخدا زندگی انقدر سختی داره نمیصرفه واسه چیزای اینطوری خودتو اذیت کنی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
2803
چی بگم ک هرچی گم کم گفتم  راجبش  جرات نمیکنم این رفتار های خانوادش رو به روش بیارم  ...

هروقت از چیزی ناراحتی مثل این مستقیم نگو ناراحتم که شوهرا طرف خانوادشونو میگیرن 

یاکه مثلا بگو حیف شد اینبار هم بسگوییت گیرمون نیومد 

انشالله زودتر جدا بشی ازشون که طعم ارامشو بکشی 

منم طبقه بالای مادرشوهرم اما رابطه امون درحد هفته ایکبار دید و بازدیده.زیا  باهم قاطی نشدیم 

2804
عزیز انقدر زمدگی بالا و پایین داره بجای اینکه قلب مهربونتو ناراحت کنی و درد تنفر رو بکشی بهتره سیاست ...

میخوام نشون بدم که از رفتارشون ناراحت شدم بدم اومده 

آخه با اینکه منه خاک بر سر گفتم ب من نمیدین، ؟ باز برنداشت چن تارو ورداره بگه اینم سهم تو جعبه رو داد گف ببر زندایی برداره!!!! 

هروقت از چیزی ناراحتی مثل این مستقیم نگو ناراحتم که شوهرا طرف خانوادشونو میگیرن  یاکه مثلا بگو ...

من تا اخر عمرم با اینا هستم کاش زودتر عمرم سر بیاد😔😭

همین تازگی ب شوخی گفتم من مبخوام جداشم اصلا پایین نرم ...( آخه پدرشوهرم اومده بود خونم منم  از حموم دراومده بودم با حوله تن‌پوش بچمو شیر میدادم حول شدم) 

خواستم این قضیه رو ب همسرم بگم ک ب شوخی اینو گفتم اونم با خنده گف اگ اینو میخوای میری خونه مامانت تو منم با بچم بالا زندگی میکنیم

من تا اخر عمرم با اینا هستم کاش زودتر عمرم سر بیاد😔😭 همین تازگی ب شوخی گفتم من مبخوام جداشم اصلا ...

تو هم با خنده میگفتی میرم خونه ننه ام تا برام یه خونه بخری بیای خاستگاریم دوباره 

منم انقدر مشکل اعصاب گرفتم از دست خانوادش 

که شوهرم دیگه دید چقدر اذیتم اصرار نمیکنه زیاد رفت و امد کنیم 

ولی خوب هرچیم اذیت بودم با کمال احترام گفتم ناراحتم باز شوهرم بهم حق نداده و گفته تو الکی حساسی 

2805
تو هم با خنده میگفتی میرم خونه ننه ام تا برام یه خونه بخری بیای خاستگاریم دوباره  منم انقدر مش ...

من حتی سر جاریم باهام دعوا کرده .

من تو بارداری خدایی هوام رو داشتن نذاشتن دس ب سیا سفید بزنم چون بارداری پرخطر بودم 

ولی اخلاق پدرشوهرم اذیتم میکنه آدم دورو 

ب نظرت امروز واسه ناهار پایین برم؟!- آخه از طرفی عصر مهمون دارم بمونم بالا نرم پایین کلا یا ک نه بچه رو بذارم بمونه بالا برم ناهارم رو بخورم بعد بیام بالا

شوهر من یه آدم بی سر و زبونه پیش خانوادش  خاک بر سر من حالم دیگه از خودم بهم میخوره کاش لال بش ...

خیلی رفتارت بچگونه بود.حالا ولش الان برو بدون اینکه یک کلمه توضیح بدی بگو اون کارتون بیسکوییت رو بدین اگه گفتن واسه چته بگو شوهرم گفته یکی از جعبه هارو واسه خونه خودمون خریدم یکی واسه پایین سه تایی هم که گرفتی ببر پس بده بگو اینا مال پایین بودن من نمی‌دونستم برداشتم

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
به شوهرت بگو برو بیسکوییت منو بیار اون سری گیرم نیومد اون روزم باز کردن و به من ندادن خودت برو بیار ...

عصر میاد 

ب نظرت همین چیزی نگم بمونه اونجا و اگ خواست تقسیم کنه من بگم نمیخوام 

2801