2777
2789

سلام

این مورد واقعا شخصی هست و خیلی باید ما وقیح باشیم که در مسائل خصوصی بقیه دخالت کنیم و بگیم برا تو زود هست یا دیر هست و یا حتی توهین! 

یاد این دوستان می افتم که به زور می خوان جمعیت ایران را زیاد کنند یک زمانی هم می خواستند کم کنند 🤣 هر چی به نفعشون هست و براشون پول داره به مردم توصیه می کنند 

بعد می خواهند هم افکار عصر 15 قرن پیش را هم در کله ی مردم فرو کنند.

شما اقتصاد مردم را درست کن اونا خودشون بلدند ازدواج کنند. 

حالا یک سری هم در فضای مجازی شدند جهاد تبین! 🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین به شما  اقتصاد مردم را به فنا دادند، حالا چسبیدن به سن ازدواجشون و...

حاجی هر کی هر کاری بکنه 

واقعا بمن ربطی نداره 

من خودم کوه مشکلم 🤣🤣🤣

کاربر سال ۹۷... یک صلوات برا شفا تمام بیمار ها بفرست بی زحمت ❤

2803

معتقدم آدم باید جوری زندگی کنه که حال دلش خوب باشه 

حالا برای خوب کردن حال دلش هرکاری که صلاح میدونه انجام بده گور بابای بقیه ازدواج و بچه یه مسیره برای زندگی از هزاران مسیره دیگه کاملا موافق ازدواج و بچه اما به موقعش و با داشتن شرایط 

اینجور چیزا واقعا شخصی هست و به خود شخص مربوطه 

اما بعضی از کسایی که راجع به کودک همسری محترمانه و منطقی نظر میدن فقط دلسوزانه این کارو میکنن 

کسایی که توهین میکنن یا به کسایی که دیر یا زود ازدواج کردن تیکه میندازن که کلا از رده خارجن نباید انتظار شعور داشت ازشون 

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
اینجور چیزا واقعا شخصی هست و به خود شخص مربوطه  اما بعضی از کسایی که راجع به کودک همسری محترما ...

متاسفانه یک عده هم متولی جهاد تبیین شدند، کارشون اینه بعضی تفکرات را رواج بدن