الان خواب دیدم و از خواب پریدم ممکنه بچه توی شکم مادر دسشویی کنه و خدای نکرده مشکلی براش پیش بیاد ؟؟ یا مثلا مادر متوجه نشه ؟ علائم خاصی داره ؟ یا اصلا ممکنه تو ۳۸ هفته؟
یادمه دخترعموم اینحور شده بود موقع دنیا اومدنش. سریع سزارین مردن و معدشو شستشو دادن. الانم ۳۸ سالشه ماشالا. جدیدا نشنیدم کسی اینجور شده باشه استرس الکی نگیر.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من چهل هفته و چهار روز بودم دخترم دفع موکونیوم داشت کیسه آب که پاره شد متوجه شدن سزارین اورژانسی شدم. معمولاً بعد چهل هفته امکانش هست اتفاق بیفته، اونم من یه چیزی خوردم که باعث این کار شد
فقط 44 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
ولی چون معمولا اینا رو میخورن که زایمان طبیعیشون سریعتر انجام بشه ولی متأسفانه اینچیزا هم پیش میاد
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.