2777
2789
عنوان

شوهرم 4ساله تلاش میکنه من خونه را ترک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 43 پست
شغلت چیه

حسابدارم

ولی بخاطر بچه داری زیاد نمیتونستم شرکتهای حقوق بالا را دنبال کنم الان باید دنبال کار پر درآمدتری باشم

گفت از این ماه دیگه پولی هم بابت بچه پرداخت نمیکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خونه بنام خودش؟شما مهریه داری

اسناد مهریه مورد تایید دادگاه دفتر بزرگه دفترخونه است توی اون نوشته عندالاستطاعه و توی سندی که دست من بود نوشته مطالبه

میگه از همون اول ازدواج با سو نیت وارد شده

البته وکیلم گفت میتونه ازش بگیره چون استطاعت داره 

اگه من درخواست بدم اون راحت به خواستش میرسه

خب مگه خواستش چيه؟؟تو همون لحظه زنگ ميزدى پليس بياد صورت جلسه كنه كه قفل رو عوض كرده اينجورى محكوم ميشد بعد درخواست نفقه ومهريه ميكردى وطلاق ميگرفتى 

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
خب مگه خواستش چيه؟؟تو همون لحظه زنگ ميزدى پليس بياد صورت جلسه كنه كه قفل رو عوض كرده اينجورى محكوم م ...

خواستش را پشت بهانه هاش پنهان کرده نمیدونم چیه

ولی همون لحظه بخاطر روحیه بچم کاری نکردم

اول بچه را به مامام سپردم و وقتی برگشتم قفل قبلی را برگردونده بود 

البته شما درست میگید باید همون اول صورت جلسه میکردم چون دیگه روحیه ای برای بچم هم نمونده

عزیزم تا زمانی که همسرشون هستین نفقه رو مجبورن بدن و اگه ندن شما میتونی حکم جلبشم بگیری

برای نفقه بچه هم اقدام کنی باید بدتش نمیتونه قطعش کنه

مهریه رو وکیلت میگیره ازش وقتی اموال بنام داره نگرانش نباش

اگه برای طلاق از جانب خودت اقدام کنی، اگه علت محکمه پسند داشته باشی به راحتی هم حضانت هم مهریه رو میتونی از حلقومش بکشی بیرون، اون زمانی که خونه رو ترک کرده بود باید حتما شکایت میکردی، همین میتونست یه دلیل خوب باشه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️

خونه رو هم ترک نکن، قهر بری این فورا برای عدم تمکین اقدام میکنه

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
عزیزم تا زمانی که همسرشون هستین نفقه رو مجبورن بدن و اگه ندن شما میتونی حکم جلبشم بگیری برای نفقه ب ...

وکیلم برای مهریه اقدام کرده ولی اون هیچ عکس العملی نشون نداد و گفت هیچی به نامم نیست

طلاق را هم نمیدونم، دلیل بزرگتر از ترک خونه ندارم ازش