یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خوب برا ساکنین دیگه هم نرو.انقدر خودتو خار وخفیف نکن. شما سرایداری، گناه که نکردی. فقط وظیفه نظافت بیرون ساختمان مثلا حیاط و راه پله و پارکینگ با شماست. بگو من نمیتونم وارد هر خونه ای بشم خانوادم نمیذارن من فقط نظافت بیرونی ساختمان باهامه واسه داخل زنگ برنید از بیرون خدماتچی بیاد
با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
بگو هر خونه ای تویک هفته فقط یروز بهش تعلق میگیره. بامدیر ساختمان صحبت کن.بگو این وسواسیه منکه نمیتونم جور این ادم وسواسیو بکشم تمام دستام بخاطر خونه این خانم زخم شده مگه گنته کردم سرایدار شما شدم.من یه نفرم فقط همه جا سرایدار فقط کارای بیرونی ساختمانو میکنه اینجوری باشه من دیگه نمیمونم
با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم