2777
2789

سلام وقت بخیر 

خواستم تجربه ام رو بگم 

من یکی دو ماه پیش از یه پیجی به اسم gheychiii تو اینستا یه کفش خریدم اما این پیج فیکه و هنوز کفش من نفرستاده

با این که کلی فالورز داره اما فیکه، از کلی آدم کلاه برداری کرده و همین جوریم داره ادامه میده و مردم بیچاره بیخبر از هرجا همین جور ثبت سفارش میکنن چون همین جور که گفتم نمیخوره پیجش فیک باشه

پول من که خب رفت اما هدفم از این تاپیک این بود که اطلاع رسانی بشه و تا جایی که ممکنه پیجش ریپورت کنید

تا کم تر سر مردم کلاه بزاره کامنت های کسایی که ناراضی هستن هم هاید میکنه تا پیجش نارضایتی نداشته باشه 

یه سوال:آبا توی پیجشون از خودشون هم فیلم یا عکسی استوری میکنند

والا همش دارن کد رهگیری اینا میزارن که فیکه

یدونه هم از قبل هایلایت هست که پشت صحنه عکاسی هست اما فکر کنم اونم فیکه خوب بلده چه کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803