2777
2789
عنوان

حسادت به بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 44 پست

خوب وقتی اونا بازی میکنن یا شماهم با اونا بازی کن..‌یعنی خودتو قاطی کن...یا به کارای عقب افتاده برس..کتاب بخون.‌کاری که دوست داری انجام بده.بعدا که پسرت بره مدرسه میبینی چقدر خوبه شوهرت اهمیت میده بهش

خدایا شکرت🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب وقتی اونا بازی میکنن یا شماهم با اونا بازی کن..‌یعنی خودتو قاطی کن...یا به کارای عقب افتاده برس. ...

خیلی خوبه که باهمن اما اینقدر زیاده چون فاصله انداخته دیگه شباهم پیشمونه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2803
ببین حسادت نیست اما حس میکنم بینمون فاصله انداخته

طبیعیه دیگه ،ی عضو جدیده ،بانمک،کوچولو ،شیرین،خوردنی،.... معلومه همه رو بخودش جذب می‌کنه.خدا حفظش کنه 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
ولی موقع خواب بچه حق نداره کنار شما بخوابه..اصلا...به شوهرت بگو...این اصلا خوب نیست

منم همین و میگم بذاریمش سرجای خودش نمیذاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2804
در این مورد حق با شماس..نباید شبا کنار شما بخوابه..ببین یکاری کن پسرت بیشتر وابسته شما بشه..اینجوری ...

به منم وابستس ولی شوهرم دائم پیش اونه یعنی اصلا توجه نداره به من

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
6ماهشه حدودا

نوزاده پس ، بچه آروم و خوش اخلاق و بی دردسریه ، آره ؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
بله اذیت نداره شیطنت داره یه ذره ولی بخواد اذیت بکنه اصلا

دقیقا همین مدلا باباها رو جذب میکنن ، حالا اگه مثل بچه های من دائم از شب تا صبح گریه میکرد ، شوهرت بالشتش رو میگرفت زیر بغلش میرفت یه اتاق دیگه میخوابید ، اصلا نگاش هم نمیکرد چه برسه بخواد کل روز بچسبه بهش 😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
2801