2777
2789

دیوانه ای خودکشی کنی   مردم هزار تا حرف  و تهمت پشتت می ندازند       یک مدت برو کانون زنان بد سرپرست و بی سرپرست   من خودم با یک مشاوره صحبت کردم اینجا رو بهم پیشنهاد داد  البته برای مشکلات با همسرم که خانوادم نفهمند اونم از طریق کلانتری محل  که نتونه تهمت بزنه

چطور از دنیای شکم مادرت اومدی زندگی ادامه داشت از این دنیا هم بری اون دنیا زندگی ادامه داره ، مرگ فق ...

دنیای شکم؟ 😂 شکم توی همین دنیاست، ی اسپرم و ی تخمک ک توی همین دنیا بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی عکس به این خوشگلی گذوشتی معلومه خودتم خوشگل و نازی

این حرفا چیه اول صبحی میزنی عزیز دلم فدات بشم

یه چیزی بخور و بخواب تا حالت جا بیاد بعدش برو بیرون یه دور بزن ببین خوب میشی

الان و هر وقت ناراحت بودی بغل من بازه بیا بغلم فقط گریه کردی اب دماغت نریزه به لباسم حتما تو دستمال فین کن

نفسمی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
تاوان چیو بده؟ تاوان زندگی اجباری ک دو تا آدم هوسباز انداختنش توش؟

هر بلایی سر هر کس بیاد خودش تا حدی مقصره اما دو با اون افکار منفی ات سعی نکن زندگی یه نفر را با گناه خودکشی تموم کنی، خودت اگه راست میگی برو خودتو بکش 

2803
واقعا  چه جوری؟

بله واقعا.  چهل و یک روز هر روز تو ساعت مشخصی زیارت عاشورا بخون. اگه بخاطر مشکل خاصی میخوای بمیری به نیت اون بخون، اگه نه هم همینجوری بخون نگو به نیت مردنم. خودشون حل میکنن

منطقی جواب بده ن احساسی، ظلم ب خود یعنی چی؟ ب فرض من با هزار مصیبت دارم نفس میکشم و دیگه ذوقی ب زندگ ...

ترس؟

ترس از چي؟ ترس از مرگ؟ من که دارم زندگیم رو میکنم کسی که حاصره از ترس این دنیا و مشکلاتش بره به دنیایی که نمیدونه چخبر هستش قوی تر هست یا منی که به زندگیم ادامه میدم؟ چرا فکر میکنی خودکشی کردن و رفتن بجایی که معلوم نیست کجاست شجاعته؟

خودکشی کن مگه جلوت رو گرفتم یک‌جور میگی چرا به بقیه احساس گناه میدید انگار خیلی جون تویی که اونور گوشی نشستی معلوم نیس کي هستي برای من مهمه خب اگر جونت اینقدر بی ارزش هست و اینقدر ضعیفی برو خودت رو بکش به من چه! ماهایی که سعی می‌کنیم هر جور شده گلیم خودمون رو از آب بکشیم بیرون و این دو روز زندگانیم رو با ضعف نباشیم ترسو هستیم یا تویی که با افسرده افسرده کردن و ... میخوای ضعیف بودنت رو شجاعت جلوه بدی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
دنیای شکم؟ 😂 شکم توی همین دنیاست، ی اسپرم و ی تخمک ک توی همین دنیا بودن

خوب این دنیا هم توی اون دنیای دیگه است که میریم، بعدش اگه اینقد راستگویی خودت برو خودکشی کن چکار داری به این بنده خدا

2804
هر بلایی سر هر کس بیاد خودش تا حدی مقصره اما دو با اون افکار منفی ات سعی نکن زندگی یه نفر را با گناه ...

من بهش نگفتم خودشو بکشه یا نکشه، میگم احساس گناه بهش ندید، بعضی شرایط هیچ موقع خوب نمیشه.

منطقی جواب بده ن احساسی، ظلم ب خود یعنی چی؟ ب فرض من با هزار مصیبت دارم نفس میکشم و دیگه ذوقی ب زندگ ...

در ضمن اسم منطق اوردی

اون حرف بی معنایی که گفتي رو میشه بازش کنی؟

گفتي زندگی کردن اتلاف سرمایه اس و انرژی خب برو خودت رو بکش ذخیرش کن انرژیت رو برای مرحلع دوم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

واقعیت اینه کسی که قصد خودکشی داشته باشه از مدتها بفکرش افتاده و یجیزی مثل افسردگیه وبی سروصدا کار خودشو میکنه حتی در بهترین حالت ممکنش. شما هم احتمالا یه چیزی الان خیلی ناراحتتون کرده که بفکرش افتادی ولی زودگذره

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%
2805
چرامیگی بره خودشو پرت کنه، اینقد که زرنگی راهکار میدی خودت برو خودتو بکش

زرنگم که خودکشی نمیکنم

من بهش نگفتم خودشو بکشه یا نکشه، میگم احساس گناه بهش ندید، بعضی شرایط هیچ موقع خوب نمیشه.

چرا تو میگی زندگی اجباریست، بفرما خودت به زندگی اجباریت پایان بده تو که اعتقاد به زندگی در دنیای آخرت هم نداری راحتتر هم میتوتی سلب زندگی کنی از خودت

2801