2777
2789
عنوان

خانم های گل دارم دق میکنم ازاینک باشوهرم دعواکردم اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 73 پست
دعوای مسخره ای هم کردی... شما اگه بهش اعتماد نداری ممکنه بره هر جای دیگه ای وگرنه تو مطب دکتر خیالت ...

😔کاش خفه میشدم الان تاابنجا نمیکشید

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر

من دلم میخاد برگردم خونه ام 😭ولی دیگ راهی ندارم اگ زنگ هم بزنم جوابم نخاهد داد نمیدونم چیکارکنم

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خانم هاتوروخدا بیایین ب شوهرم زنگ زدم گفت میکشمت اگ طرف خونه ام ببینمت 😭😭ب هیچ وجه قصد آشتی ندارع چه خاکی ب سرم بریزم

زندگی کنی یعنی چی؟؟  گیر ندم یعنی چی؟؟  تازه ممکنه دعوا پیش نباد؟  شاید هم پیش اومد ا ...

نمیدونم اخع من نمبخام طلاق بگیرم 😭

2804
همین؟؟ میشه بپرسم چرا؟؟

اخ دوسش دارم و زندگیمم دوس دارم اصن ازبچگی دوسش داشتم فامیل نزدیک هم هستیم😭

دقیق بگو چرا دوسش داری.؟  کلی نگو.  دقیق بگو!  

چون اونم دوسم داشت ها یعنی هرچی میگقتم واسم تهیه میکرد هرچی میگفنم قبول میکرد فقط وفقط اخلاقش تندوخیلی بدخلق هس ودست بزن داره ولی وقتتایی ک عصبانی نیس باهام با محبته

2805
قبلا تهیه میکرد؟  الان نه؟   اگه ازش بچه دار بشی بچه اا رو هم بزنه ناراحت می شی؟؟؟ &nb ...

همیشه تهیه میکرد معلوم ک ناراحت میشم