2777
2789
عنوان

خانم های گل دارم دق میکنم ازاینک باشوهرم دعواکردم اومدم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 73 پست

عزیزم برا هر دعوا که خونه ترک نمیکنن بدترین کار مردا بدشون میاد همین ترک خونه حالا هم بنظرم  فعلا چیزی نگو پیام نده  این جماعت به قول معروف هرچی بری سمتشان مث کش هستن دور میشن اما همین که ول کنی بی محلی زودتر میان سمتت انشالله برمیگردی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم بهت خیانت یکنه هم میزنتت  انوقت براچی میخای برگردی مث ادم طلاق بگیر ب یکی برو ک ن بزنتت ن ...

😭😭اخ زندگی ک بادستای خودم ساختم دلم نمیاد خراب کنم بعدشم من دیگ نزدیک چهل سالم میشه دیگ ازابن ب بعد چه موقعبت ازدواجی دارم ک وبعدشم اونو ازبچگی دوسش دارم فامیل مونم هس😭

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
عزیزم برا هر دعوا که خونه ترک نمیکنن بدترین کار مردا بدشون میاد همین ترک خونه حالا هم بنظرم  فع ...

خداکنه کاش این کابوس تموم بشه میگم میخام برم دم خونه مون بنطرتون کار درستی هس؟

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
2803
خداکنه کاش این کابوس تموم بشه میگم میخام برم دم خونه مون بنطرتون کار درستی هس؟

تنها نرو با کسی برو  یا اینکه از خانواده بخواه زنگ بژنن بگن بیاد خونشون صحبت کنین تموم بشه برین خونتون

اسی جان چرا اینقدر اعتماد به نفست پایینه؟؟؟مردک خیانت کرده،دروغگو هست،دست بزن داره،مغرور و خودخواه هست.الان که اومدی بمون خونه مادرت و مردک رو ادب کن یا خوب میشه یا اینکه فاتحه این زندگی رو بخون.کارهای احمقانه ای که خودهر من کرد نکن که با دو تا بچه نادم و پشیمونه.

بیش از حد خوبی نکن
اسی جان چرا اینقدر اعتماد به نفست پایینه؟؟؟مردک خیانت کرده،دروغگو هست،دست بزن داره،مغرور و خودخواه ه ...

چشممم حالاک کلی فکرمیکنم میبینم درست میگید واقعاهمینطوره

2804
عزیزم قبل رفتن ۱۱بار سوره مزمل بخون به نیتی که دلش نرم بشه و هیچی بهت نگه و برو ....التماس دعا

یه دنیاممنونم دوست عزیز

تنها نرو با کسی برو  یا اینکه از خانواده بخواه زنگ بژنن بگن بیاد خونشون صحبت کنین تموم بشه برین ...

ممنونم ک وقت گذاشتین

عزیزم برا هر دعوا که خونه ترک نمیکنن بدترین کار مردا بدشون میاد همین ترک خونه حالا هم بنظرم  فع ...

کاملن درست میفرماییدمرسی ک وقت گذاشتین

دوستای گل خانم های عزیز یه دنیاممنونم ک بهم دلگرمی دادین راهنماییم کردین لطف کردین🙏🌸🪷🌱🪷

2805
ایشالله که همچی برات خوب پیش بره عزیزم 

یه دنیاممنونم شبنم جان انشالله هرکسی توی زندگیش غم وغصه داره تموم شه خدابرای همه ی ما زنها بهترین هارو رقم بزنع🪷🪷🌱🌸🌸🌸

یه دنیاممنونم شبنم جان انشالله هرکسی توی زندگیش غم وغصه داره تموم شه خدابرای همه ی ما زنها بهترین ها ...

انشالله عزیزم باورکن خیلی برات ناراحتم انشاالله خدابهترینوبهترینهاروبزارجلوپات وهمسرتم بخودش بیادوقدرهمچین خانوم گلیوبدونه فداتشم ❤️

2801