سلام خانما من پارسال ب یکی گفتم ازش خوشم میاد 2 سال بود دوستش داشتم بلخره رفتم بهش گفتم بعد اونم گفت منم ازت خوشم میاد ولی فلان بهمان خلاصه باهم اوکی نشدیم. الان سره یه موضوعی برگشته میگه قیافتو یادم نمیاد😭💔خیلی ناراحت شدم البته من همیشههه ماسک میزنم چون اعتماد بنفس ندارم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درنتیجه الان باید چیکار کنم هم دوستش دارم و نمیتونم دل بکنم. هم عشقمون ممنوعست و هم اینکه خودش گفت ...
تموم کنی این رابطه سمی به نفعته
چرا باید وقت با ارزشت برا کسی بزاری که دوستت نداره فقط برا سرگرمی می خوادت
مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀 کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
اره خب خیلی ضایع بازی دراوردم خودمو پیشش خراب کردم
رهاش کن اگه مال تو بود نمیره اگه نه که بزار بره باید رها کنیم تا چیز های با ارزش ترس بدست بیاریم تمام روزتو پر کن مثلا صبح ها برو ورزش کن پیاده روی کلن وقتتو پر کن تا از فکرش بیای بیرون