2777
2789
عنوان

بهترین شیر خشک چیه؟؟

98 بازدید | 14 پست

شیر خشک نان بدرد میخوره؟؟

آخه الان ۵ ماهه دارم ب دخترم میدم اصلا وزن گیری خوبی نداشته

حتی مزه اش رو هم خیلی دوس نداره

اپتامیل هم امتحان کردم خیلی بوی بدی میداد حتی یکمم نخورد

میگن شیرخشک sma برای جایگزین شیر مادر خوبه

و شیر خشک سیمیلاک برای وزن گیری

نمیدونم کدومو بگیرم شما تجربه ای دارین

چ شیر خشکی بدم یکم تپل شع؟

منکه عوض کردم به فرمایش دکتر بچم انگار قهر کرد یا هرچی دیگه شیر نخورد گاهی تو خواب گول میخوره

بنظرم‌عوض نکن ممکنه پس بزنه دیگه کم کم غذای کمکی رو شروع کن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
منکه عوض کردم به فرمایش دکتر بچم انگار قهر کرد یا هرچی دیگه شیر نخورد گاهی تو خواب گول میخوره بنظرم ...

وای خدانکنه

نمیدونم چرا دوس ندارم غذا بهش بدم حس میکنم زوده فقط در حد فرنی و حریره دادم ک اونم شکمش کار نکرد ندادم

وای خدانکنه نمیدونم چرا دوس ندارم غذا بهش بدم حس میکنم زوده فقط در حد فرنی و حریره دادم ک اونم شکمش ...

درسته شیرخشک چربه و بچه زودتر وزن میگیره ولی دیگه بچت ۵ ماهشه باید شروع کنی قطره های مولتی وآهن رو هم مرتب بهش بده

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
2804
شما نمیدونید چ قطره آهنی خوبه 

دکتر اطفال برای دخترم لیپوزوفر نوشت 

از ۸ ماهگی زینک‌پلاس هم گفت بهش بدم

2805
من به پسرم اس ام ا دادم خوب بود الانم سوپرامیل میدم شیر دیگه بهش نمیسازه ببلاکم شنیدم چاق میکنه چربی ...

ن والا دوستم ببلاک میده بچش لاغره

شما اس ام ای دادین بچتون تپل شد؟

2801