2777
2789

اول ک خوشگل بود دوم خیلی با عشوه حرف میزد با شوهرم..😐😑😪😐حسودیم شد واقا دوس ندارم دیگ باهاشون برم بیرون واقا چرا من اینجورم با هیشکی حال نمیکنم برم بیرون شانس من هرچی کرمکی دور من جمع میش کاش دختر خوب و ساده ای بود هووف از اوناس ک از صب تا شب با رفیقاش اینور اونوره😑😐شوهرم میترسم هوایی شه دیگ دوس ندارم با هبچ دختر بیرون بریم ب نظرم بده واقا یا شایدم فقط من اینجورم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804

نه منم اینجوریم واقعا باهرکی که رفت و امد کردیم زنش کرمکی بود از شانس من😂ولی جدا من خودم دیدم بارها که همچین رفت وامد هایی به ضرر خود ادم تموم میشه

بعدشم زنش که نیست که خیالت راحت باش بگی شوهر داره دوستن

نه منم اینجوریم واقعا باهرکی که رفت و امد کردیم زنش کرمکی بود از شانس من😂ولی جدا من خودم دیدم بارها ...

افرین چون مجرده میترسم  شوهرمو هوایی کنه شوهرمم سنش کمه ...

بنظرم اصلا خوب نیس ادم با غریبه اا رفت وآمد کنه منکه اصلا دلم نمیخواد ی غریبه وارد زندگیم بشه خصوصا رقیق چه از خودت چه از شوهرت 😐

برای سلامتی امام زمان و پسرم صلوات میفرستی مرسی😇💙💚                                                                    ای کاش برگردی دلم خیلی میخواد بغلت کنم سفت و محکم دیگ خسته ام از این موجودات به ظاهر انسان 😔👯‍♀️

2805
2801