2777
2789
عنوان

بچم شیرخشک نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 29 پست

راهنمایی کنم؟؟؟

چندتا مارک مختلف رو امتحان کن و خسته نشو

ولی بدون بچه گرسنه باشه، هرررر چیزی میخوره... شیرایی که من به پسرم دادم رو حتی خودم نمیتونستم بوشون رو تحمل کنم!!!!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن چون اول شیر خودتو میدادی ب مزه اون عادت کرده ولی کم کم ب اینم عادت میکنه خواهر زاده منم اوایل اینج ...

نمیدونم امشب که باهر بدبختی بود بهش شیرخشک دادم ولی کلی گریه کرد و اذیت شد

به بچه دو ماه سویق بده؟😐

سویق مخصوص کودکه

مطمئنا از شیر خشک خیلی سالم تره من از وقتی سویق شروع کردم شیر خشک رو کنار گذاشتم و بچم بشدت اروم شده و وزن گیریش هم خوب شد خدا رو شکر

من از دو ماهگی با انگشت شروع کردم ۴ ماهگی به دو تا قاشق رسیده 

از مادر بزگاتون بپرس بعدش هم‌گفتم اوب بادوم شروع کنه

عشقم اونی ک شما میگی برای بچه 6 ماهه اس یا اگه خیلی بخوان زود شروع کنن 5 ماهگی اگه زود ب چه غذا بدی معده اش اسیب میبینه چون تحمل هضم مواد غذایی رو نداره 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
سویق مخصوص کودکه مطمئنا از شیر خشک خیلی سالم تره من از وقتی سویق شروع کردم شیر خشک رو کنار گذاشتم و ...

منم میدونم مخصوص کودکه ولی کودک به بچه دوماهه نمیگن بهش میگن نوزاد که دستگاه گوارشش کامل نیست و فقط باید شیر بخوره

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نمیدونم امشب که باهر بدبختی بود بهش شیرخشک دادم ولی کلی گریه کرد و اذیت شد

ن اگه میتونی داروخونه برو بگو شاید ی مارک دیگ بهت داد ولی خودتو زیاد ناراحت نکن عادت میکنه دو سه بار دیگ بدی بهش عادت میکنه 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

الحمدلله که خدا چشم و دل ما رو نسبت به پیشرفت علم باز نگهداشته❣️

امام على عليه السلام : عمل كننده به علم همچون رونده در راه روشن است.

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
منم میدونم مخصوص کودکه ولی کودک به بچه دوماهه نمیگن بهش میگن نوزاد که دستگاه گوارشش کامل نیست و فقط ...

گلم معده بچه های امروز بهتره یا بچه های نسل قبل

مادرشوهرم میگه ۴۰ روزگی نون توی ابگشت تیایت میکرده به بچه می‌داده چه بچه هایی هم داره

ما تازه با احتیاط میدیم

قدیم که شیر به شیر و پشت سرهم بودن چجوری به بچه شیر میدادن شیر خشک هم نبوده شیر دهی زیاد هم توان مادر رو میگیره هیچ اشکالی نداره غذا رو شروع کرد

شیر خشک هست که معده و گوارش بچه ها رو داغون میکنه

گلم معده بچه های امروز بهتره یا بچه های نسل قبل مادرشوهرم میگه ۴۰ روزگی نون توی ابگشت تیایت میکرده ...

اره توام بده کار خوبی میکنی

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اره توام بده کار خوبی میکنی

الان صفحه اول نی نی سایت رو باز کنید اب انار رو برای زردی نوزاد تجویز کرده

ولی اگر یکی بیاد تاپیک بزنه برای زردی نوزاد و کسی بهش بگه اب انار بده همه حمله می‌کنند بچه چند روزه اب انار نخوره 

الان صفحه اول نی نی سایت رو باز کنید اب انار رو برای زردی نوزاد تجویز کرده ولی اگر یکی بیاد تاپیک ب ...

احیانا کامل خوندی که عوارضش رو نوشته و توصیه کرده استفاده نکنیم

احیانا کامل خوندی که عوارضش رو نوشته و توصیه کرده استفاده نکنیم

طب مدرن یخورده سختش هست طب سنتی رو قبول کنه دقت کنی نهایتا نوشته بود با نظر پزشک استفاده بشه

البته اینجا تو شهر ما متخصص اطفال خیلی معروف اب لیمو شیرین رو برای نوزاد تجویز کرد