2777
2789
عنوان

این مورد خوبه یا بد؟

64 بازدید | 8 پست

خب من 16 سالمه و دخترای نوجوون همسن و سال من کلیی رفیق و دوست و اکیپ دارن و کلی هم رفیق جنس مخالف دارن

، ولی من نه اینجوری نیستم، از اکیپ هم خیلی خوشم نمیاد که مثلا همه جا میرن و اینا

چون میدونم اخرش اکیپا از هم میپاشن

دوستای کمی دارم، و با هرکسی هم حاضر به دوست شدن نیستم 

کلا دورم خلوته و شلوغ نیست، نه دوست پسر داشتم تا الان، ن با پسری رفتم بیرون تاحالا 

و اینکه میدونم دخترا اکثرن حسودن و سر چیزای مسخره و بیخود حسودی میکنن، و چقد رفاقت پسرا خوب و خالصه... 

حالا این موضوع خوبه یا نه؟ 

شما چجوری هستین و کدومو ترجیح میدین؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینقدر خشک هم دیگه طبیعی  نیست چون منزوی وگوشه گیر میشی 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

اینقدر خشک هم دیگه طبیعی  نیست چون منزوی وگوشه گیر میشی 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .

منم مثل شما بودم و الان که ازدواج کردم میبینم چقدر کار خوبی کردم . خیالم راحت راحته هیچکس نمیتونه تهدیدم کنه یا ابروم‌ ببره . کار درست رو خودت می‌کنی دختر خوب . ۹۰ درصد دوستی ها تهش جداییه و عذاب . چرا آدم خودشو آزار بده آخه ؟

بنظرم زیاد خوب نیس تو هر سنی ک میری اون لحظه هارو مثل سن خودت رفتار کن الان وقتشه شل کنی جوون شدی وقتشه بجپسبی به درس و مهارت و اینا

الان دوس پسر خوبه جوون شدنی نامزد همه چیو سعی کن تجریه کنی ولی با چارچوب

یه معلم مهربونم😍عاشق بچه ها