2777
2789
عنوان

هرکس منتظر دامنش سبز شه بیاد 👩🏻‍🍼😍❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبدونم. رضایت نمیدن.یعنی بد میدونن

از کجا معلوم شاید خودت مادر شدی😊

به زوجی رو میشناسم بعد از۲۰سال بچه دار شدن 

خدا یه دختر ناز و خوشگل بهشون داده 

بعضی وقتا ما از زمان بندی خدا سر در نمیاریم...

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
چرااا اتفاقا چنتا رو دیدم بعد از حضانت گرفتن یه بچه باردار شدن    

مادرش میگفت چ معلوم بجه از کیه.پدر مادرش چکاره بودن.باید خونه به اسمش بزنید.دوس ندارن مال اموال ب غریبه برسه. برفرض منو همسرم فوت شدیم ب نوه های خودش برسه نه غریبه.تازه ب پسرشم ک همسر منه گفته حق ندارین خونه ب اسم زنتون بزنید ک میذارن میرن.

از کجا معلوم شاید خودت مادر شدی😊 به زوجی رو میشناسم بعد از۲۰سال بچه دار شدن  خدا یه دختر ناز ...

ممنون دختر بابت حس خوبی ک میدی.آخه اون موقع تو پیری چ کنم‌.حوصله صدا گریه‌دعا کن امسال بده

ممنون دختر بابت حس خوبی ک میدی.آخه اون موقع تو پیری چ کنم‌.حوصله صدا گریه‌دعا کن امسال بده

انشاالله امسال دامنت سبز میشه گلم 😘💚

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
خیلی به دکتر مراجعه کرد  توهم بیکار نشین لطفا

ی بار مشهد رفتم دکتر دو تومن تو ی روز خرج شد.اون ماه خیلی بهمون فشار اومد. هزینه ویزیت و سونوی چند بعدی و پول اسنپ اینا.آخه از شهر دیگه ای میرفتم.وقتی نمیتونم.

الکی میگن درمان ناباروری رایگانه و اینا.

ی بار مشهد رفتم دکتر دو تومن تو ی روز خرج شد.اون ماه خیلی بهمون فشار اومد. هزینه ویزیت و سونوی چند ب ...

نه کی گفته 

من دوماه پیش برای دوتا آمپول تقویت تخمک یک و پونصد دادم که اقدام کردم باردار نشدم 

البته بچه دوم میخام